Aihe: Golfliiton vetämä huippu-urheiluvalmennus kriisissä! - Golfpiste.com

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Golfliiton vetämä huippu-urheiluvalmennus kriisissä!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Golfliiton vetämä huippu-urheiluvalmennus kriisissä!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Sen verran iso ja tärkeä aihe, niin tehdään tästä ihan erillinen ketju. Minkälaisia ajatuksia herättää, olisiko jo aika vaatia golfliiton kilpaurheilupäällikön eroa? Tai vaikka golfliiton toiminnanjohtajan eroa? Ensin mainittuhan toimii myös erään Challenge Tourilla pelaavan henkilökohtaisena valmentajana, myös tämän perustaman osakeyhtiön hallituksen jäsenenä. Perusteluna että ovat vanhoja perhetuttuja.

    Samoin miten on mahdollista että huippuvalmentajien tilalle on nyt palkattu jotain entisiä taksinkuljettajia ja läheisiä ystäviä?

    ”Työt Golfliitossa yllättäen loppuivat viime vuoden marraskuussa amatöörien MM-kisojen jälkeen.
    Valmentajille oli jo siinä vaiheessa ilmoitettu, että paikat menevät hakuun. Pitkäsen sopimus olisi kuitenkin jatkunut vielä lokakuuhun 2024.

    ”Myös pelaajille oli ilmoitettu, että pestini jatkuu viisi vuotta, kunnes ilmoitettiin viikkoa myöhemmin, ettei enää jatku”, Pitkänen sanoo.¨
    ”Olin nimellisesti vielä talven hommissa, muttei haluttu käyttää valmennustehtävissä. Olin kotona ja sain palkkaa, vähän ihmeellistä hommaa”, Pitkänen sanoo.

    Pitkäsen mukaan Golfliitossa ei voida puhua millään tasolla huippu-urheilusta, vaikka liiton sivuilla on linkki Huippu-urheiluyksikköön.

    ”Missä ovat asetetut tavoitteet, päämäärät, visio ja tarkat askelmerkit, joilla menestystä saavutetaan? Mennäänkö tässä oikeasti pelaaja edellä? Pelaajilla on vain yksi maajoukkueura. Heille on tärkeää tarjota parhaat mahdolliset puitteet menestykselle ja kehitykselle.”

    https://www.hs.fi/urheilu/art-2000010684351.html

    Eihän tuo toiminta muutu mihinkään, jos ”johtoa” ei vaihdeta, ja ei taida tarpeeksi monella riittää pokkaa vaatia vaihtoa omalla nimellä – pienet on piirit….

    Taitaa liiton/hallituksen kokouksissa käyvät henkilöt pelätä oman pallin puolesta.

    Nämä henkilöt, jotka ovat julkisesti arvostelleet toimintaa, ovat sen verran päteviä (pelaajia, valmentajia), että eivät pelkää sivuraiteille joutumista.

    Kohta vuosi vedetty uudella valmennuksella ja ainakin yksi valmentaja ei jatka ainakaan samassa roolissa. Uusien Team Finland ryhmien valinta on juuri nyt käynnissä. Vaikuttaa siltä, että hereillä ollaan ja homma kehittyy.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Golfliiton vetämä huippu-urheiluvalmennus kriisissä!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Golfliiton vetämä huippu-urheiluvalmennus kriisissä!