Aihe: Askon ja Lassen ’muutamat’ mokat - Golfpiste.com

3.9.–10.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][20]
KilpailuaSuomalaista

Askon ja Lassen ’muutamat’ mokat

Etusivu Foorumit Yleistä Askon ja Lassen ’muutamat’ mokat

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tuohon nelosen golfselostukseen on jo kyllä (valitettavasti) tottunut. Mutta se kyllä otti päähän, kun pitää mennä sönkkäämään juuri silloin, kun Mickelson puhuu! Huvittava kohta oli, kun kuvassa näkyi neljä henkilöä: Tigerin tyttöystävä, äiti, joku toinen nainen sekä tummaihoinen mies (veli?). Toinen selostajista (en muista kumpi) sanoi: -Kuvassa näkyvät Tigerin naiset. Aijaa…en tiennytkään, että Tiger….joo… ;D Tuommoisestahan voisi haastaa oikeuteen. 😉

    Siis Lassi eikä Lasse.

    Joku aika sitten tässä foorumissa seurasin hu*******neena keskustelua nelosen selostajista. ’Eihän se voi olla kiinni siitä kuka on äänessä…’

    Nyt täytyy myöntää, että urheilukanavan european tour -kisojan seuraaminen Teemu Tyryn selostamana on 10x miellyttävämpää kuin 4:n lähetykset.

    Asiasta viidenteen. Ihmettelin miksi juuri lähettämääni viestiin oli ilmestynyt joukko tähtiä.

    Web masrereilla on näköjään softanpätkä joka poistaa tietyt suomalaiset sanat vaikka toisen sanan keskeltä. ;D

    Kun Kari Mänty selostaa voidaan odottaa todella paljon virheitä. Mokilta eivät säästy muutkaan selostajat. Toiset korvaavat mokansa huumorilla. Pidän maailman parhaana selostajana itse Mertarantaa.

    Silti Mertaranta ja muut saavat pysyä toimintalajien parissa. Moottoriturpaa tarvitaan jääkiekossa mutta ei golfissa.

    Asko ja Lassi ovat mielestäni loistavia. Heidän äänensä sointuu golfiin mainiosti. Olen pitänyt alusta lähtien heidän selostuksestaan ja mielipiteeni voimistuu entisestään. Selostustyö ei voi olla pilkuntarkkaa, muuten hyvän selostajan kriteeriä ei täyttäisi kukaan.

    joo kyllähän sen huomaa kun vertaa esim. urheilukanavan selostajaan, Teemu Tyryyn, niin onhan se selostus nelosella aika P:stä. Asko ja Lasse mokailee ja puhuu mitä sattuu… esim. Mickelson griinin takana pari metria griinin reunasta. ’Nyt Mickelson lyö lob wedgellä’ (mickelsonilla putteri kädessä). ’Todella vaikea lyönti raffista lob wedgellä ja noin läheltä griiniä’, luuli varmaan että mickelson toppasi lyönnin. lyönnin jälkeen aivan hiljaista kunnes kuva siirtyy muualle. (U.S. Masters 2002)

    Mitenkähän tälle pariskunnalle vois saada sanan perille, että se ’Mickelson, paras pelaaja, joka ei ole voittanut majoria’ on jo miljoonaan kertaan sanottu. Alkaa hieman puuduttamaan.

    Samaan sarjaan kuuluu hokema: ’meneekö, ei mene, menee, ei mene…’

    Se tummaihoinen mies oli Tigerin henkivartija!!…………… Ei veli!!

    Ois jo näiden kahden seniilipapan aika jättää golfin selotus muille. Taitaa jo aika olla kovasti ajannut näiden pappojen ohi. Kuinkas moni vielä turisee, että Tiger….oho….Duval…öööö lyö nyt metallipuumailalla.

    Please! Menkää pois…siis telkusta

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Askon ja Lassen ’muutamat’ mokat

Etusivu Foorumit Yleistä Askon ja Lassen ’muutamat’ mokat