-
JulkaisijaArtikkelit
-
Tasoitukseni on 20.2 ja pelaan myös siihen suurimmaksi osaksi. Bägistäni löytyy Puu3 ja raudat 4-SW. Nyt olisikin tarpeen ostaa pari mailaa, joilla hoitaa pitkät väylälyönnit. Tällä hetkellä pisin maila väylällä on rauta5. Olisiko järkevää ostaa 2 hybridiä 18 ja 24-astetta vai esim. joku matalaprof. puu ja yksi hybridi? Onko jotain muuta kommentoitavaa hybrideistä?
Itselläni on 18-asteinen Taylor Maden Rescue (loft sama kuin TM:n rauta-2:ssa). Heitin bägistä rauta-3:n tieltä pois. Itse tykkään lyödä Rescuelta jopa enemmän kuin puu-3:lla mutta tämä on tietysti aika henkilökohtainen juttu. Jotkut tykkää puumailoista enemmän ja that’s it. Tunnen myös yhden kaverin jolla on sekä 18- etta 21-asteinen Rescue ja mies tykkää niistä kuin hullu puurosta.
Eli päätelmä on kai, että testaa mailat itse ja osta sellaiset, joilla tykkäät lyödä eniten !
Kokeile ensin ettet osta ’sikaa bägissä’. Itse ostin hybridin, joka sattui olemaan toivottoman vaikea maila ja nyt se on lähes käyttämätön. Väylältä lyön puu-3:la jos tarvii pituutta.
Itse en juuri osaa pitkillä raudoilla huitoa ja onnistui käymään niin huono tuuri bägin valinnassa, että väyläpuiden pohjan muotoilu estää muut kuin tiilyönnit. Myöhemmin korvasin puutetta puu seiskalla, joka on hyvin toiminut. Nyt pitäisi varmaan heittää muut väyläpuut järveen, ja ostaa pari hybridiä. Tietääkö kukaan muuten, ovatko pro kennexin hybridit laadukkaita, minulla kun ei budjetti syistä ole tayloreihin varaa?
Ostin viimekaudella alennusmyynneistä Brokenin 18 asteisen ja Dunlopin 16 asteisen (drivin iron).
Brokenilla lentää lähes aina 180-200 m. Siinä varma kalu. Avaan sillä aina lyhyet Par4:set ja pääsen griinille vielä lyhyellä raudalla.
Dunlop on vähän konstikkaampi. Sillä lentää parhaimmillaan n.230mja melko varmasti vähän yli 200.
Kumpikin ovat hyviä myös hyviäväylältä.Suosittelen kaikille. Puiden käyttö on vähentynyt vain pitkille par4:lleja Par5:lle kun on lääniä mihin mättää.
Itselläni on Dunlopin 18 asteinen. Olin viikolla pelaamassa Sea golfissa. Koin sen vaikeaksi pelata, vaikka luvattiin lähes rautamaista helpouta. Tosin tasoitukseni on 31 eli varmuus lyönneissä ei ole aivan tasainen. Olisiko mitään vinkkejä miten sillä pelataan.
Itse lyön 18-asteisella TM Rescuellani aivan kuten pitkällä rautamailalla (2-3-4). Stanssissa pallo on ehkä hiukan vielä enemmän edessä mutta muuten swingi on about 1:1 yllä mainittuihin mailoihin verrattuna.
Kuten jo joku muukin sanoi, niin mikäli harkitset hybridin ostoa, niin testaa maila ensin!
Itse olen testannut tällä hetkellä muutamaa merkkiä, joista Go Wizard ja Wilson Solution ovat olleet helppoja, mutta Cobran Bafflerillä sain aikaan lähinnä vain megahukkeja.
Taylor Maden Rescueta ja Mizunon Fli-Hi:ta kiinnostaisi testata – onko kenellä kokemuksia Mizunon Fli-Hi:sta?
Meidän perheessä on kokemusta Taylormadesta ja Go’sta Jos saa painavaan mailanpäähän nopeutta, niin parempaa mailaa kuin TM Rescue saa hakea. Jos taas pitää enemmän kevyestä mailanpäästä niin Go Wizard on hyvä valinta (vaimon), varmaan Kennex Rescue ja muut vastaavat ihan hyviä.
-
JulkaisijaArtikkelit
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)