-
JulkaisijaArtikkelit
-
Nimetön
Kellään kokemuksia Wilsonin uusista draivereista? Onko niistä mihinkään ja jos, niin mistä? Ei ehdi testata kaikkia, joten suuntaviivoja kaivataan. Kiitoksia etukäteen.
Nimetönkokeilin Deep Red II 400 Distance mailaa
Oli hyvä voin suositella. Ellei hinta hirvitä.
Minulla on komerossa piilossa (kun en kehtaa myydäkkään kenellekkään) palkintona saattu Wilsonin Deep Red -draiveri, jonka pohjassa lukee 10.5 astetta, mutta todellinen lofti on 13.5 astetta. Grafalloyn varren kickpoint on lähempänä grippiä kun lapaa ja spine balancing -testi saa lavan iloiseen pyörimisliikkeeseen.
Eli saattaisi ehkä kannattaa mittauttaa yksilö, jonka aiot hankkia varsinkin jos jostain syystä haluat laadukkaan Wilson-tuotteen…
Saa kuule Wilsonin uusimpien mailojen hinnalla 100 kertaa paremman tykin. Makserin draivereista esim. löytyy hyviä tykkejä samoin TM:llä on 500 sarja kovaa luokkaa.
Samaa kuin edellinen. Paremman saat halvemmaalla.
Olen kolme viikkoa pelannut DeepRed Distance II:lla ja olen todella tyytyväinen.
90% avauksista väylällä. Pituutta riittävästi. Testastin myös muita malleja ja pituudet samoissa lukemissa, mutta ei yhtä hyvällä %:lla väylällä!
Demotin kyseistä mailaa ja tykkäsin.Siis TPUR malli (350cc).Distance on iso,kömpelö,eikä mitään eroa mitassa.Ne on kyllä kalliita,mutta jos saat edullisesti ni osta ihmeessä…
Mikä mahtaa olla spine balancing testi?
Makuasiahan tuo driverikin on… olen aina ollut vannoutunut Makserin kannattaja, mutta nyt olen pelannut muutaman viikon Wilsonin Deep red Tour driverilla, loftia on 9 astetta ja varsi Grafalloyn ProLite regularina, (driveriahan saa tilattua keskimäärin millä tahansa varrella), ja olen erittäin tyytyväinen mailaan. Valehtelen varmasti, jos väitän, että väyläosumaprosentti on parantunut dramaattisesti, sillä en paljon perusta tuon tilastoinnin päälle, mutta maila on erittäin helppo, luottamusta herättävä, suorituskykyinen ja ennen kaikkea kaunis=)
Piti vielä mainita, että olen näitä tekniikkalyöjiä, joten en osaa sanoa mitä tapahtuu, jos mailanpäännopeutta kasvatetaan roimasti.
Spine balancing tarkoittaa jotensakkin seuraavaa:
Grafiittivarsi on levystä tehty ts. jossain kohtaa vartta on sauma (spine = selkäranka). Sauman paikka suhteessa lyöntipintaan vaikuttaa varren taipumis- ja suoristumisominaisuuksiin.
Laita maila gripistä kiinni ruuvipenkkiin lyöntipinta ylöspäin, läpsäytä lavasta maila ’väpättämään’. Jos lapa liikkuu suoraan ylös – alas homma on kondiksessa. Jos lapa tekee kasvavaa soikiota (mailan värähdellessä syntyvä visuaalinen harha) kuten oma Wilsonini, taitaa päästä hukkainvestoinnista itku.
Eli lyönnissä varren taipuessa ja palatessa takaisin osumahetkellä voi mailanpää tulla snadisti sisältä tai ulkoa satunnaiseti. Boltsi tietysti feidaa tai hookkaa vastaavasti jne.
Jos kaupasta valmiina ostettu grafiittivartinen bulkkimailasi on em. kaltaisessa tasapainossa, vie lotto sisään samantien…
NimetönKäytät ilmeisesti MUTU-menetelmää mailan ominaisuuksien määrittelyyn. Onhan se halpa menetelmä mutta varsin epätarkka. Ihmetyttää kovasti nuo Wilsonin ’todelliset’ speksit. Miten olet mahtanut päätyä noin isoon eroon merkityn ja mitatun (?) loftin välillä. Samoin kummastuttaa väite kickpointin sijainnista.
Draiveri kaikkein pisimpänä ja loftiltaan pienimpänä mailana on hyvinkin herkkä pienillekin lyöntivirheille, joita korostaa sopimattoman mailan valinta. Asteluvut ovatkin enemmän suuntaa-antavia kun mailan dynaaminen lofti on kuitenkin aivan jotain muuta kuin staattinen lofti.
Spine balancing ei taatusti onnistu jos mailan pää on kiinni varressa. Pää siirtää painopisteen kauas varren keskilinjan ulkopuolelle ja vispilä on valmis.
Spine balancing tehdään irralliseen varteen. Tällaisten balansoitujen varsien käyttö mailojen valmistamisessa takaa jokaisen mailan taipuvan ja oikenevan mahdollisimman yhdenmukaisesti.
Tavallisen klubituupparin ei kuitenkaan kannata alkaa syyttää merkkivarsilla varustettuja mailoja epäonnistuneista lyönneistä. Sitten kun jokainen lyönti osuu pilkulleen mailan sweetspotin kohdalle, voi alkaa miettiä varsien hienosäätöä.
-
JulkaisijaArtikkelit
Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)