-
JulkaisijaArtikkelit
-
Oon sen verran masokistinen että aion pelata seuraavan kierroksen muutaman kymmentä vuotta vanhoilla bleideillä. Kuinkahan äijän käy 😉
Nimetöneipä vois vähempää kiinnostaa.
oon nyt jonkun aikaa lueskellu noita sun juttuja ja jos mahdollista ni voisinko nähdä filmin sun pään sisältä?
Hyvä, hyvä Antti !
Itse oon pelannu yli 10 vuotta 20 vanhoilla Wilson Staff bleideillä ja toimii. Jos oot masokisti, niin eiks kannattais vaihtaa pikkasen vanhempiin?
EVVK. Kyllähän taas keskustelun avasit…
Näytti keskustelun aihe sinuakin niin paljon kiinnostavan, että jaksoit vastata.
Jos aiheet ei miellytä, kannattaa keksiä itse parempia tai sitten pitää sormet pois näppikseltä. Mistä näitä itkijöitä oikein sikiää??
Jatka AB samaan tapaan. Hyvä että joku jaksaa aloittaa aiheita.
En ole vielä keppejä nähnyt mutta settiin kuuluvat puut on kuulemma puuta 🙂 Samoin näiden ikä on jokseenkin hämärän peitossa…
Luin jostain tässä taannoin, että Jollain Liettuan tai Latvian kentällä toimiva Pro pelasi scratch -tasoitukseen vanhoilla hikkorimailoilla. Kun mailat alkoivat hajota, niin piti päivittää nykyaikaisiin keppeihin.
Onnea yritykselle, mutta muista, että bleidi mailasta saat näpeillesi jos osuma ei ole puhdas.
Se meinaan tuntuu niin, että jää ikävä muistijälki.
Pelasin itse 5 vuotta bleideillä ja kun vaihdoin ’anteeksiantaviin’ tasoitus putosi kymmenellä.
Voi olla, että käy huonosti. Pelaisit sääkin Antti vaan a-leideillä…huonoja kokemuksia b-leideistä.
Saatanpä itsekin tehdä noin. Nyt on kolmas kesä menossa ja toista kesää olen pelaamassa noilla bleideillä. Niillä jos oppii lyömään puhtaasti, niin tekniikka ei voi kovin hakoteillä olla.
Rauta-3 on epävarma maila, muut toimii loistavasti.
Aion hommata kehäpainotetun, jonkin hyvän rauta-2 tai rauta-3, jota sitten käyttäisin ton i3:n tilalta. Eihän sitä monesti kierroksessa tarvi, mutta muutamalla lyhyehköllä ja kapealla par-4 on rautamaila-avaus viisain ratkaisu.
Niin, niin, juu!? Tämä vinkkihän ei ollut tarkoitettu junnuille;).
En ole vielä nuita keppejä saanut käsiini ja jos en pian saa nin menee hermot… tuntuu että missaan tärkeetä jos en pääse pelaan kierrosta bleideillä – vaikka sitten näppylähanskat käsissä…
15 vuotta vanhat kehäpainotteiset letkuvartiset mailat käytössä. Jo tuolloin ne olivat halvimmat mitä Englannista sai. Lavat puoliksi irti, gripit ei pidä edes nimeksi. Ei voi enää huonompia olla?Paras tulos noilla +11.
Uudet mailat sitten jouluksi. Joko silloin olisi -70 % alennukset?
Wilson Sam Snead Blue Ribbon – onkohan nää kuinka vanhat vekottimet? Lavat näyttäis ainakin mun silmissä kohtalaisen kookkailta…
Tuli kirjoitusvirhe eli raudat on Wilson Sam Snead Blue Ridge. Epäilisin että nää olis yli parikymmentä vuotta vanhat…
NimetönHyvä idea. Siinä huomaa, että peli on miehestä eikä mailoista kiinni. Tai jos on, eipä ole tullut investoitua
turhaan.
Onkohan ne Blue Ribbon vai Blue Ridge?
Jälkimmäisiä löytyy ainakin muutamaa eri mallia:
http://www.houseofforged.com/prodimg/b/WS-0023.jpg
http://www.houseofforged.com/prodimg/b/DSC00061.jpg
Blue Ribboneitakin on toki olemassa, mutta en nyt tähän hätään löydä kuvia.
Muistikuvani mukaan siis Blue Ribboneita olisi olemassa, mutta en pane päätäni pantiksi…
Ei taida olla Blue Ribboneita. Blue Ridgee sen sijaan valmistettu ainakin vuodesta 1958 lähtien? [ei nää niin vanhat kyllä oo]
En oo vielä kertaakaan päässy lyömään kehäpainotteisella mailalla. Vanhat Hoganit ja Wilsonit jostain kaheksankyt-luvulta toimii vielä. Senttiäkään en pistä mailoihin kiinni, kunnes on pakko. Kyllä se pelitaidon taso selviää bladeillakin, huonosta tuloksesta ei voi syyttää kun itteensä.
Tosin nappulat kohmeessa kärkiosuman muistaa käsissään vielä parinkin väylän jälkeen.
Yikes!
Mutta.. ei pelota yhtään – aion kokeila tota rautakolmostakin 😉
Älä AB jännitä liikaa. Noilla mailoillahan lyönti on yhtä helppoa kuin polkupyörälläajo 🙂 Mailathan ovat tyypiltään ns. starter set, eli aloittelijan mailat (siis ainakin noi, mistä laitoin linkit). Näin siis joskus ennen… Ovat aloittelijan setit vähän muuttuneet noista päivistä 🙂
Sormet jo syhyy jotta sais kopauttaa nuilla palloo – ehtis/pääsis ees rangelle…
Mutta mistäköhän aikakaudesta mahtaa olla kymysys? Eräs viite mainitsi 70-luvulla Wilson Sam Snead starter setin. Noi numerot mailoissa näyttää kokolailla seitköötlukumaisilta. Noista kuvista kummatkaan ei esitä ihan näitä mailoja…
No, entäs nää?
Lue lisää: Wilson Blue Ridge
Noita katselin jo aiemmin mutta noista ei ole kymysys. Hörhön ensimmäinen kuva on lähempänä mutta kuitenkaan ei sielläpäinkään.
Settiin kuuluva puukolmosen lapa on puuta ja jotain Strata Bloc tekniikkaa. Raudoissa on lavan pohjassa punainen Wilson teksti ja numerot taas mustalla. Lyöntipinnan vastakkaisella puolella on teksti Sam Snead mustalla alkaen lavan ulkoreunasta. Tämän alapuolella on punainen teksti BLUE RIDGE keskitettynä. Santamaila samaan tyyliin paitsi että lavan pohjaan on kirjoitettu teksti sange (ei siis SW). Aika painava lapa???
Vähän hualettaa nää varret jotka on tuuman lyhkäsemmät kuin noi mun varsinaiset kepit… noh, täytyy lukee se ketju noista varrenpituuksista.
-
JulkaisijaArtikkelit