14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][13]
KilpailuaSuomalaista

C More Golf HD – selostuskieli

Etusivu Foorumit Yleistä C More Golf HD – selostuskieli

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Katsoiko kukaan suoraa lähetystä viime yönä uudelta C More kanavalta ja sai kuulla kisan selostuksen englanniksi? Mainoksissa luvataan: ’Kisat esitetään alkuperäisellä englanninkielisellä selostuksella. Kanavan muu ohjelmisto (mm. studio-osuudet) on osin ruotsinkielistä.’ Aamulla (siis nyt) kun katsoin nauhoitusta, niin koko lähetys oli ruotsinkileinen, vaikka yritin vaihtaa audio asetuksista kielen.

    Suora selostus yöllä oli englanniksi.
    MTV Sport1 näyttää kisan tänään klo 16, täytyykin kuunnella. Jos ei ole alkuperäinen selostus niin viestiä kanavan tarjoajlle.
    Vuosia sitten saatiin Viasatinkin nauhoituksista kielivalinta toimimaan, pahimmillaan selostus oli tarjolla vain tanskaksi.

    Näköjään on tullut tosiaan golf katsomon valikoimiin. Esim nyt voi seurata kisaa kahdelle eri kielellä toista s1 lontoolla ja toinen cmoregolf toisella kotimaisella.. Mikä suoraa ja mikä nauhoitettua ei saa selvää vai onko toinen kooste.

    Kiinnostuneet voi ottaa selvää.

    EFC

    Ei liity selostuskieleen, mutta mitä hemmetin ideaa on lähettää juuri nyt menossa olevaa Bostonissa pelattavaa Deutche Bank -kisaa jälkilähetyksenä. Lähetyksessä kärki ei ole edes startannut, vaikka johtopallokin on jo puolikenttää edennyt livescoren mukaan. Kerrankin kun kisa tulisi hyvää katseluaikaan. nimimerkillä maksanko turhaan??

    Lähetyksessä kärki ei ole edes startannut, vaikka johtopallokin on jo puolikenttää edennyt livescoren mukaan.

    Seurasin vain PGAlivestä muutaman reiän ja taisi noin 45 minuuttia sitten Casey lopetti kierroksensa. Onkohan jenkeissäkin myöhästetty lähetys?

    edit. Jenkeissäkin on näköjään lähetys viivästetty

    WRX:ltä kommenttia tästä:

    I don’t know why they do this S***. Just show it live. It confuses the hell out of people

    Mutta UK:ssa lähetys tuli suorana Sky:lta. Ehkä ei oikeasti ollut mahdollisuutta saada suoraa Suomeen.

    EFC

    Outo juttu, jos Yhdysvalloissakin viivästettynä. Kärkikin lähti paikallista aikaa aamupäivällä ja Labor Day siis menossa, eli siellä olisi jengillä aikaa katsoa.

    Lähetys alkoi suorana, mutta yks kaks vaihtui viivästettyyn! …kele.

    Olenko ainoa jota nyppii selostuksen Ruotsinkielellä. Tämä tauti päällä ainakin nyt c motolla ja visatilla. En vain kestä sitä vollotusta. Jos haluaa katsoa Viasat golf kanavaa näkyy se vain netin kautta. Taidan lopettaa maksut. Ja yksi pyyntö. Ei enää Rauhalan kommentointia majoreissa. Tyly kärtti useampaan kertaan syytä Spiethin oikealle suuntautuneisiin avauksiin. Siitä ei kommenttia saatu. Jopa 10 händärin pelaaja näki hidastuksesta mikä mättää. Siis se sama joka Rauhalan mukaan pelaisi Openin kisakentän noin 90 lyönnillä Rauhalan mukaan… Antti Vaalas on hyvä ja nuorempi Tyrykin kehittyy kun joku kertoo ettei luurit päässä olla Gogolfilla töissä.

    Ainakin ViasatGolfia katsellessani olen onnistunut vaihtamaan selostuskielen ruotsista englanniksi, kun olen asetuksista (ElisaViihde) vaihtanut kielen suomi->englanti. Toki esim. yleisurheilun MM-selostukset jäivät kuuntelematta ellei vaihtanut takaisin englanti->suomi.

    Samoista ongelmista kärsineiltä olen kuullut että pelkästään selostuskieliasetusten muuttaminen/valitseminen ei korjannut ”Vilket slag” -ongelmaa vaan ratkaisu löytyi kun digoboxin ohjaimesta etsii sellaisen ”nappulan”, jota painamalla pääsee valitsemaan boxin käyttämäksi ääniraidaksi englannin ruotsin sijaan.
    Tämä ohje pätee ainakin boxin kautta Viasatia katsoville.
    Kyllä englannin kieli on ihanaa puolen vuoden pakkoruotsin jälkeen 🙂

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: C More Golf HD – selostuskieli

Etusivu Foorumit Yleistä C More Golf HD – selostuskieli