30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

EI NEVER KOMPONENTTEJÄ!!!!!!!!!!!!

Etusivu Foorumit Yleistä EI NEVER KOMPONENTTEJÄ!!!!!!!!!!!!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Niin sitä vaan että komponettien ostajat jotka väittävät että ne ovat laadullisesti/pelillisesti HUOMATTAVASTI PAREMPIA KUIN Ns: NIMI stagat esim, (taylor made,titleist,callaway,ben hogan etc…),niin teidän täytyy olla aika pöllöjä koska , jos ne komponentit olisivat niin hyviä kuin VÄITÄTTE niin miksi niitä ei näy PGA/EuRo TOURilla?????? HAAALOOOO!!!!!!!

    Nimetön

    Jösses, mistäs sinä hermostuit?

    Minä olen oikein tyytyväinen 380 euron Wishon –rautoihini ja sillä sipuli. Ei niistä nyt tarvitse vaahdota. Vähiä lyöntejä sinullekin ja rauhoittavaa kauden alkua.

    Hihhih. Tämä on samalla kertaa yksi viime kuukausien huonoimpia sekä hauskimpia provoja. Mutta vastaan silti, kun tämä oli niin hauska:

    KUULEHAN nyt, RAKAS t-sHOT. KAS kun ASia ON SILLÄ lailla, ETTÄ PGA ja EuRo -toureilla PELAAVAT kaverit SAAVAT SELVÄÄ rahaa SIITÄ ETTÄ pelaavat Taylorin etc Ns. nimiVÄLINEILLÄ. KOMPONENTTIvalmistajat eivät SPONSOROI tour-pelaajia ja SEN takia OVAT halvempia.

    Lisäksi, merkkimailoja ei saa ostettua ilman lapoja mistään, joten jos haluat esim Titun rautasetin specialvarrella ja/tai gripillä, sinun on ostettava ensin koko setti, revittävä lavat irti ja asennettava omat komponenttisi tilalle. Tämä tarkoittaa lisää kustannuksia. Tokihan merkkimailojakin saa kustomoituina, mutta yleensä melkoiseen lisähintaan.

    EiKä kuKAAN täällä käsittääkseni oLE väittänyt NIITÄ komponenttimailoja YLIvertaisiksi Ns: NIMIstagoihin verrattuna. Suunnilleen SAMAA laatua mutta HUOMATTAVAsti halvemmalla.

    Huoh. Tulipas pari ajatusvirhettä tuonne. Siis merkkimailoja ei saa ostettua pelkästään lapoina, ja komponenttivalmistajien tuotteet ovat halvempia.

    Hekkasella, hyvää päivää.

    Kukakohan täällä on väittänyt komponenttien olevan pelillisesti parempia kuin brändimailojen? Täällä on aivan varmasti väitetty, että komponenteista saa useimmille pelaajille, joiden swingi on jo vakiintunut, rakennettua paremmin sopivat kepit kuin mitä kauppa pystyy tarjoamaan off-the-shelf. Ja kyllä, minä uskon tuohon ja pysyn tuon väitteen takana.

    Mitenköhän kuvittelet noiden PGA/European Tourin tyyppien toimivan? Kuvitteletko, että heillä on kepit suoraan kaupan hyllyltä vai uskotko suoraan, että heille tehdään custom fitting vielä tarkemmin kuin mitä saatavilla olevista komponenteista voi tehdä? Uskotko, jos sanon, että heidän mailan lapansa suunnitellaan yksittäiskappaleina heitä itseään varten ja tästä mallista voidaan tehdä heille itsellensä sopivimmat kepit?

    Mailabusiness on kovaa. Merkkivalmistajat maksavat aika järjettömiä summia pelaajille, jotka saavat houkuteltua omaan talliinsa. Tämä raha revitään takaisin ihmisiltä, jotka ostavat kaupoista mielikuvia. Kaikkea mailavalmistajien pääomaa ei käytetä tuotekehitykseen, ei sinne päinkään – vaan sillä tehdään mielikuvia ostettavaksi. Näkyvyys Toureilla ja lehdissä on todellakin kallista.

    Väitän, että laadukkaat komponentit (siis käytännössä lavat) kuten Wishon ja Snake Eyes eivät häpeä Callawayn, Ben Hoganin, TM:n ja muiden valtamerkkien rinnalla laadullisesti lainkaan. Muut palikat, siis varret ja gripit ovat laatuvehkeissä muutenkin pääosin samaa, omilla toimialoillaan pääpelureiden (True Temper, Royal Precision, UST,… , Lamkin, Golf Pride, Winn, …) tekeleitä.

    Ei ole pakko uskoa, eikä edes ymmärtää. Jokainen tavallaan.

    Olipa turha kirjoitus turhaan provoon minultakin.

    En jaksa enää edes kommentoida tohon.eiköhän sut haukuttu jo ihan tarpeeks lyttyyn…

    Nimetön

    Lyhyesti vielä voisin suositella, että luet Naomi Kleinin kirjoittaman kirjan ’No Logo’, jossa kerrotaan erittäin hyvin brändien merkityksen kasvamisesta tässä maailmassa. Brändi ei itseisarvoisesti ole aina (paremman) laadun tae.

    Olet siinä kyllä väärässä, että merkkimailojen custom-tilaukset maksaisivat ’huomattavasti enemmän’ (suora lainaus).

    Juuri eräältä Titun vähittäismyyjältä kysyin erään rautasetin hintaa custom-varsilla, ja hän sanoi, että hinta on aivan sama kuin standardivarsilla, mutta toimitus vain kestää siinä tapauksessa pari viikkoa. Standardivarsilla saisi suoraan hyllystä.

    korjaus: suora lainaus viestistäsi olikin ’yleensä melkoiseen lisähintaan’.

    Kukas näitä Never komponentteja valmistaa ja mistä puljusta niitä saa tilata? Niin ja minkälainen tuotevalikoima?

    Jenkkitourilla starttaa tänään klo 8.39 paikallista aikaa Roger Rowland -niminen pelaaja Bell South Classic -nimiseen kilpailuun ja hän käytti ainakin karsinnoissa draiverinaan SMT:n Bangomatica. Taitaa olla SMT:n ensiesiintyminen päätourilla, jos kaveri ei halaja starttirahoja ja vaihda johonkin muuhun merkkiin itse kilpailussa…

    Saat myös minun ääneni hauskimmasta avauksesta viimeaikoina 🙂

    Custom-fittingistä merkkimailoissa: Ulkomaisissa lehdissä näkyvät nämä ’paremmat’ merkit / isot liikkeet mainostavan ilmaista customointia. En sitten tiedä kuinka moneen asiaan siinä pystyy vaikuttamaan. Suomeen tämä tapa ei ole kovin paljon levinnyt tai ainakaan kauppiaat eivät sitä aktiivisesti mainosta.

    SMT Bang-o-matic?

    Hyvää huomenta 🙂

    No niinpä niin…

    Siinä sitä taas ollaan, kun yrittää kirjoitella töiden lomassa 🙂 Taidan lopettaa…

    Tietty se on Bang, niin kuin nimikin sen kertoo, mutta samaan aikaan raksutti päässä se, mikä ihmeen SMT:n lapa oli se, jonka on huhuttu myös tulevan jenkkitourille ja kenen bägissä. Kun alitajunta teki muutaman minuutin töitä, niin muistin, että vahvoja huhuja on Spectrumista, mutta pelaajaa en millään muista.

    Mike Tait kirjoitteli 4GEA:ssa, että Chris Couch ainakin on tilannut 2.5 ja 3.5 Solitairen testiin. Muuta en nyt muista, muut kiireet ovat vieneet liikaa aikaa välinesivujen surffailulta… 🙁

    Komponenttihörhöt näyttäisi olevan vähän äkäisinä. Voivoi

    Toinen syy miksei tour pelaajat pelaa komponenttimailoilla on että he tilatessaan saavat valita tasan tarkkaan varret,gripit,lie kulmat jne. joten mihin sitä nyt sit enää komponenttii tarttee ku vain lapa on ’merkkituote’

    Nimetön

    haloo, haloo ja hauskaa aprillipäivää. Muuten, täytyyhän tässä olla taas joku semantiikan harrastaja, joten kerron t-shotille salaisuuden: mailan komponentteja ovat ainakin lapa, varsi ja grippi. tiettävästi joks. kaikki mailat koostuvat näistä komponenteista. varsitoimittaja sattaa maksua vastaan maalata varteensa tilaajan logot samoin grippivalmistaja voi stanssata grippiin vaikkapa tekstin pinemeadow. metalliverstas sitten valaa/takoo halutun mallisia lapoja. Brandi syntyy MARKKINOINNISTA, valitettavasti mikään näistä tuotteista ei ole niin ylivoimainen, että se omilla ansioillaan pääsisi halutuimpien listalle. Ja kun satsata halutaan, aivan mistä tahansa näistä kapuloista saadaan tehdyksi yksi maailman johtavista merkeistä.

    Hyvänä esimerkkinä lanseerauksesta on Nike. Niin golfissa kuin muissakin lajeissa.

    Tiikerihän pelaa Nikeillä juuri sen takia että hyllytavara-Nike on Tiikerin mielestä parasta mitä markkinoilta saa 😉

    YKI

    päätin testata , nykyiset mailat titu pm731 ja nyt tilasin maltbyn m04 lavat ja niihin projekt x varret, musta tuntuu että kohta menee titut myyntiin 😀

    Tää menee kyllä vähän (ansiokkaan) aiheen ohi, mutta mielestäni Scott Verplank pelasi Golfsmithin forged raudoilla. Mies taisi silloin jopa voittaa jonkun kisan. Tää ei tosin perustu tietoon, mutta US PGA:n nettisivujen tiedoista voisi tällaisen johtopäätöksen tehdä.

    Lue lisää: US PGA equipment

    Hörhö – meinasit sitten lopettaa työnteon, jottei harrastus häiriinny, vai?

    VP – aivan oikeaa tietoa, Verplank pelasi jossain välissä (2000-2001) Golfsmithin tallissa, rautoina Tour Cavity Forged & Pro Forged ja voittikin US PGAlla jonkin kerran tuona aikana.

    Nimetön

    SNAKE EYES on ainoa jonka voi laskea edes mailaksi (smt-maaaaiiilmaaaan pisimmille lyövä ajuri (384 455Deep Bore)<=jos se on niin hyvä niin miksi viisi viimeistä kisaa on voitettu TAYLOR MADE 'RAIVERILLLLA' NIIIIIN????? ja lopuksi kiitos että olitte niin halukkaita vastaamaan ja tuli vaan huomattua et OSU ja UPPOS JIIIIHASAA!!!

    Kivaa lueskella noita mielipiteitä, onko konponenttejä vai aitoja. Loppujen lopuksi se on aivan sama millä mailoilla SUOMALAISET ja varsinkin gb:n tasoiset pelailee tulos on yhtä surkeaa,olis varmaan syytä keskittää voima varoja mieluummin VALMENNUS puoleen, tai voihan teidän svingit olla kylläkin jo siinä mallissa että loppu on kiinni enää mailoista. Paljon kuultu tarina’svingi on ihan sekaisin kun kävin proolla’,taitaa kuitenkin johtua siitä että se oikeampi svingi on kuitenkin ihan muuta kun se MUN OMA. No eipä siinä paljon kompoista sitten kerrottu mut kärsivällisyyttä, TREENATKAA IHMISET’

    Ai niin unohtu vielä muistuttaa että hakatkaa sitä palloa niin kuin MIES ei se muuten lennä metsää.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
Vastaa aiheeseen: EI NEVER KOMPONENTTEJÄ!!!!!!!!!!!!

Etusivu Foorumit Yleistä EI NEVER KOMPONENTTEJÄ!!!!!!!!!!!!