24 etukenttää – alle 100 kilometriä Helsingistä - Golfpiste.com

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
Golfpiste Plus

24 etukenttää – alle 100 kilometriä Helsingistä

Nevas Golfissa nautitaan rennosta golfista maalaismaisemassa. Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Pääkaupunkilaiselle golfarille Golfpiste Plus -jäsenyys tarjoaa reilusti pelattavaa ihan läheltä kotiakin. Alle 100 kilometrin päässä Helsingistä voi kaksi yhden hinnalla -peliedun hyödyntää peräti 24:llä kentällä.

Idässä tarjolla on elämyksiä Porvoon läheisyyden kolmella kentällä: Kullo, Porvoo Golf ja Nevas tarjoavat yhteensä 63 toinen toistaan mielenkiintoisempaa golfreikää Golfpiste Plussalaisten iloksi.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi tällainen Porvoon peliviikonloppu:

  • perjantai: kierros Porvoo Golfissa, startti ennen klo 14, illallinen ja yöpyminen Porvoossa
  • lauantai: pitkä ja rauhallinen aamiainen Porvoon vanhassa kaupungissa, kierros Nevaksessa klo 14 jälkeen, illallinen ja yöpyminen Porvoossa
  • sunnuntai: rauhallinen aamiainen, kuljeskelu Porvoossa, lounas klo 12 Kullo Golfissa ja perään kierros klo 14 jälkeen

Helsingin pohjoispuolelta lyhyen ajomatkan päästä löytyy huippukuntoinen Ringside kehä III:n varrelta, viehättävät Hirvihaara ja Kotojärvi sekä 27-reikäinen Nurmijärvi Golf. Monipuolisia elämyksiä sielläkin suunnalla siis tarjolla ja kaikki tietenkin kaksi yhden hinnalla -edulla.

Peuramaalla on tarjolla kolme kenttää

Helsingistä länteen on tarjolla erittäin kattava kenttätarjonta, joiden läpikäynti on hyvä suunnitella hyvissä ajoin. Espoon Golfseura ja Gumböle ovat lähimmät kentät, niitä seuraavat Peuramaa kolmella kentällään, Hirsala ja Pickala, jossa tarjolla on myös kolme kenttää. Hieman etäämmältä löytyy vielä vaihtoehtoja Vihdin, Ruukin ja Hillsiden muodossa, unohtamatta kenttärankingissä upeasti menestynyttä Nordcenteriä, jossa Fream-kenttä tarjoaa unohtumattoman haasteen kauniissa merellisessä kartanomiljöössä.

Tutustu etuihin, tilaa Golfpiste Plus -jäsenyys jos sinulla ei sitä vielä ole ja varaa peliajat Golfpiste Teetimesta!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje