Elämyksellistä golfia Baltiassa – kaksi yhden hinnalla - Golfpiste.com

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
Golfpiste Plus

Elämyksellistä golfia Baltiassa - kaksi yhden hinnalla

Pärnu Bayn merenrantaväylät jäävät mieleen

Oma maa mansikka, muu maa mustikka. Mutta jos mansikka alkaa kesän keskellä kyllästyttää, tarjoaa Baltian kentät mitä makeinta mustikkaa Golfpiste Plus -jäsenelle.

Matkailu avartaa ja golfmatkailu ei tee tästä poikkeusta. Golfpiste Plus -jäsenille avautuu mahdollisuus tutustua viiteen kenttään Virossa ja Latviassa tutulla kaksi yhden hinnalla -edulla.

Virossa neljä toinen toistaan upeampaa kenttää antaa mahdollisuuden pidempäänkin golflomaan. Tallinnan ylpeys Estonian Golf & CC on upea 27-reikäinen elämys Itämeren tuntumassa. Upea kenttä ja tunnelmallinen klubitalo takaavat korkean tason golfelämyksen. Golfpiste Plus pelietu on käytettävissä heinäkuun ajan, jolloin pelikelitkin on parhaimmillaan.

Otepää Golf, noin kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta etelään tarjoaa todella mieleenpainuvaa golfia. Läheinen Tarton kaupunki on oiva paikka yöpyä ja nauttia vaikkapa kaupungin monimuotoisesta kulttuurista.

Saare Golf sijaitsee historiallisella Saaremaan saarella

Saare Golf sijaitsee nimensä mukaisesti Viron suurimmalla saarella, Saaremaalla. Kauniin kentän on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander. Saaremaalle kannattaa jäädä pariksi päiväksi rentouttavalle lomalle nähtävyyksistä ja luonnosta nauttien.

Viron ykköskenttä, Pärnu Bay, kuuluu myös Golfpiste Plus -etuohjelmaan. Kentällä Plussalaiset pelaavat kaksi yhden hinnalla läpi kauden maanantaista torstaihin. Pärnu Bayn kenttää ei ole suotta ylistetty. Siinä yhdistyy pelistrateginen haastavuus ja visuaalinen kauneus. Loppupään reiät aivan meren äärellä ovat ikimuistettavia.

Latviassa Riian kaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsee Jurmala Golf, joka tarjoaa loistavan kokonaisuuden vaikka viikonlopun pelireissulle. Jurmalan kentän hotelli on tyylikäs kokonaisuus ja aivan ykköstiin vieressä. Riian kaupungissa riittää nähtävää ja maittavia ravintoloitakin on tarjolla reilusti. Golfpiste Plus -etu on voimassa koko kauden.

Jurmalan kentän on suunnitellut Jack Nicklausin toimisto

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje