23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Wilsonin D7 vie lyöntipituuden huippuunsa näyttäen hyvältä

Uutuusmallissa hyödynnetään uutta RE-AKT-teknologiaa ja progressiivista muotoilua. Suunnittelun keskiössä on lyöntipituus.

”D7 on uusin pelinparannusrauta, joka auttaa lyömään pidemmälle pitkillä raudoilla tarjoten kuitenkin tarkkuuttaa lyhyillä rauduilla”, tiivistää Wilsonin tuotekehityspäällikkö Jon Pergande merkin uutuusraudan syvimmän olemuksen.

D7-sarja on nimensä mukaisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalista lyöntipituutta. Wilsonin malleissa D-sarjan lyhenne tulee sanasta distance eli pituus.

Uutuuden merkittävin ja samalla silmiinpistävin ratkaisu on sarjan progressiivisuus. Raudoissa 4–7 lavan alareunassa on lyöntipituutta kasvattavia uria (power hole) kolmessa eri rivissä. 8–9-raudoissa reikiä on kahdessa rivissä, pitcherissä vain yhdessä. Settiin kuuluu myös sand wedge, jonka pohjassa uria ei ole lainkaan. Wilson käyttää teknologiasta nimeä RE-AKT.

Urat eivät yksin tuota lyönteihin lisää pituutta. Merkittävää on myös Wilsonin rautojen kautta aikain ohuin osumapinta.

Silmiinpistävää on myös rautauutuuden muotoilu. Siinä missä pelinparannusrautojen kategoriassa on totuttu näkemään möhkälemäisiä, yläreunastaan paksuja ja monen vieroksumia hirvityksiä, näyttää D7 yllättävän hyvältä, ja perinteiseltä rautamailalta.

Suunnittelussa on yhdistetty FG Tour V6 ja C300-mallien parhaita ominaisuuksia myös ulkonäön osalta.

Varsivaihtoehtoina toimivat KBS Tour 80 teräksisenä (R ja S) sekä Recoil Series Graphite nimensä mukaisesti grafiittisena (A, R ja S). Jälleenmyyntihinta setille (i5–pw) on 549 euroa teräsvarrella ja 649 euroa grafiittivarrella. Sand wedgen lisääminen settiin nostaa kustannusta satasella. Rautanelonen kustantaa 92 euroa.

Naisille setistä on saatavilla oma versionsa. Hinta on sama, mutta haluttaessa setin saa vain rautakuutosesta (649 euroa) tai seiskasta ylöspäin (535 euroa). Mailat tulevat myyntiin tammikuun 17. päivä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje