Taottu C300 Forged on raudoiltaan tunnetta ja kontrollia kaipaavan valinta. Kuva: Wilson Staff
Välineet |
14.12.2017

Wilson Staff uudisti C300-sarjansa

Raudoista tuttu power hole -teknologia on tuotu nyt myös draiveriin, väyläpuihin ja hybrideihin.

Orlandon golfmessuihin on reilu kuukausi, ja se alkaa näkyä isompien välinevalmistajien lanseerauksissa. Tätä silmällä pitäen Wilson Staff esitteli uudistuneen C300-tuoteperheen raudat ja puumailat.

C300-draiverista löytyy päivitetty painos yhtiön power hole -teknologiasta. Se käsittää neljä lyöntipinnan ympärillä olevaa aukkoa, jotka edistävät joustoa osumassa lisäten pallonnopeutta ja pituutta.

Uuden draiverin lavan pohjassa on kaksi 6-grammaista ja yksi 2-grammainen säätöliitin, joiden avulla voidaan tavoitella neutraalin lentoradan ohella draw- ja fade-kierteitä. Säädettävästä holkista on puolestaan mahdollista vaihdella lavan nostokulmaa. Standardi-loftit ovat 9, 10.5 ja 12, ja kaikissa hyllyversioissa on Fujikuran Speeder Pro 58 -varsi.

Väyläpuissa ja hybrideissä on hyödynnetty samaa, jo Wilson Staffin raudoista aiemmin tuttua power hole -teknologiaa kuin draiverissa. Lavan pohjasta löytyy niin ikään kolme säätöliitintä (kaksi 2-grammaista ja yksi 12-grammainen) ja holkissa on nostokulman säätöominaisuus. Vakio-loftit ovat 13.5, 15 ja 18.

C300-väyläpuut on varustettu Fujikuran Speeder Pro 58 -varsilla, hybridien varsien mallitunnus on Pro 78h.

Power hole -teknologiaa hyödyntävän draiverin lavan pohjassa on kolme säätöliitintä. Kuva: Wilson Staff

Wilson Staff lanseerasi samanaikaisesti puiden kanssa uudet C300-raudat, joista on saatavana myös taottu malli. Standardi-versio käsittää kaksi riviä ”power hole” -aukkoja sijaiten sekä pohjassa, kärjessä että lavan ylälinjassa. Tuloksena on lisääntynyt anteeksiantavuus keskikohdan ulkopuolelle suuntautuneissa osumissa sekä pallonnopeutta lisäävää joustoa lyöntipinnassa.

Taotut C300-raudat on suunnattu pelaajille, jotka haluavat mailoiltaan enemmän tunnetta ja kontrollia. Ne on valmistettu hiiliteräksestä, ja sisältävät perusmallin tavoin kaksi riviä power hole -aukkoja muualla paitsi ylälinjassa, lukuun ottamatta rautayhdeksikköä ja pitching wedgeä, joista aukot puuttuvat kokonaan.

Rautojen hyllyversioiden varsivaihtoehdot:

C300: KBS Tour 90 (teräs), Fujikura Speeder Pro 78i (grafiitti)
C300 Forged: KBS Tour 105 (teräs) ja Fujikura Pro 85i (grafiitti)

Suositushinnat:

Draiveri: 449 euroa
Väyläpuu: 249 euroa
Hybridi: 229 euroa
Raudat/C300: 649 euroa (6 kpl/teräs) sekä 749 euroa (6kpl/grafiitti)
Raudat/C300 Forged: 849 euroa (7 kpl/teräs) sekä 949 euroa (7 kpl/grafiitti)

Uuden Wilson Staff C300 -malliston ennakkomyynti on jo käynnistynyt yhtiön nettisivuilla. Jälleenmyyjille mailat saapuvat tammikuun 2018 aikana.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.