Taottu C300 Forged on raudoiltaan tunnetta ja kontrollia kaipaavan valinta. Kuva: Wilson Staff
Välineet |
14.12.2017

Wilson Staff uudisti C300-sarjansa

Raudoista tuttu power hole -teknologia on tuotu nyt myös draiveriin, väyläpuihin ja hybrideihin.

Orlandon golfmessuihin on reilu kuukausi, ja se alkaa näkyä isompien välinevalmistajien lanseerauksissa. Tätä silmällä pitäen Wilson Staff esitteli uudistuneen C300-tuoteperheen raudat ja puumailat.

C300-draiverista löytyy päivitetty painos yhtiön power hole -teknologiasta. Se käsittää neljä lyöntipinnan ympärillä olevaa aukkoa, jotka edistävät joustoa osumassa lisäten pallonnopeutta ja pituutta.

Uuden draiverin lavan pohjassa on kaksi 6-grammaista ja yksi 2-grammainen säätöliitin, joiden avulla voidaan tavoitella neutraalin lentoradan ohella draw- ja fade-kierteitä. Säädettävästä holkista on puolestaan mahdollista vaihdella lavan nostokulmaa. Standardi-loftit ovat 9, 10.5 ja 12, ja kaikissa hyllyversioissa on Fujikuran Speeder Pro 58 -varsi.

Väyläpuissa ja hybrideissä on hyödynnetty samaa, jo Wilson Staffin raudoista aiemmin tuttua power hole -teknologiaa kuin draiverissa. Lavan pohjasta löytyy niin ikään kolme säätöliitintä (kaksi 2-grammaista ja yksi 12-grammainen) ja holkissa on nostokulman säätöominaisuus. Vakio-loftit ovat 13.5, 15 ja 18.

C300-väyläpuut on varustettu Fujikuran Speeder Pro 58 -varsilla, hybridien varsien mallitunnus on Pro 78h.

Power hole -teknologiaa hyödyntävän draiverin lavan pohjassa on kolme säätöliitintä. Kuva: Wilson Staff

Wilson Staff lanseerasi samanaikaisesti puiden kanssa uudet C300-raudat, joista on saatavana myös taottu malli. Standardi-versio käsittää kaksi riviä ”power hole” -aukkoja sijaiten sekä pohjassa, kärjessä että lavan ylälinjassa. Tuloksena on lisääntynyt anteeksiantavuus keskikohdan ulkopuolelle suuntautuneissa osumissa sekä pallonnopeutta lisäävää joustoa lyöntipinnassa.

Taotut C300-raudat on suunnattu pelaajille, jotka haluavat mailoiltaan enemmän tunnetta ja kontrollia. Ne on valmistettu hiiliteräksestä, ja sisältävät perusmallin tavoin kaksi riviä power hole -aukkoja muualla paitsi ylälinjassa, lukuun ottamatta rautayhdeksikköä ja pitching wedgeä, joista aukot puuttuvat kokonaan.

Rautojen hyllyversioiden varsivaihtoehdot:

C300: KBS Tour 90 (teräs), Fujikura Speeder Pro 78i (grafiitti)
C300 Forged: KBS Tour 105 (teräs) ja Fujikura Pro 85i (grafiitti)

Suositushinnat:

Draiveri: 449 euroa
Väyläpuu: 249 euroa
Hybridi: 229 euroa
Raudat/C300: 649 euroa (6 kpl/teräs) sekä 749 euroa (6kpl/grafiitti)
Raudat/C300 Forged: 849 euroa (7 kpl/teräs) sekä 949 euroa (7 kpl/grafiitti)

Uuden Wilson Staff C300 -malliston ennakkomyynti on jo käynnistynyt yhtiön nettisivuilla. Jälleenmyyjille mailat saapuvat tammikuun 2018 aikana.

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti