Wilson Staff Model -putterit puhuttelevat perinteisemmän kulmaraudan ystävää - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Wilson Staff Model -putterit puhuttelevat perinteisemmän kulmaraudan ystävää

”Vähän parempaa seppälää”, sanotaan, kun jollakulla on päällään hitusen arkiasustetta parempi vaateparsi. Ilmaus sopii hyvin Wilsonin uuteen putterimallistoon, joka kantaa nimeä Wilson Staff Model.

Kyseessä on neljä klassista lapamallia sisältävä mallisto, joka valmistetaan tarkkuusjyrsimällä erittäin pehmeästä, ja siksi tunnokkaasta, 304-teräksestä. Kyseessä on eräänlainen premium-putteri.

Tarkkuusjyrsiminen on termi, johon törmää tuon tuostakin golfmailojen yhteydessä. Esimerkiksi klassisen blade-mallin, BL22:n kodalla tarkkuusjyrsiminen tarkoittaa yli kolme tuntia (190 min) kestävää työstöprosessia, jonka lopputulos on tunnokas, tasapainoinen ja pelkistetyn kaunis putteri.

Kolmessa lapamallissa (BL22, MT22, TM22) on lavan pohjassa painoruuvit, joilla putteri saadaan tasapainotettua prikulleen ja joiden painoa muuttamalla siitä saa säädettyä itselleen ihanteellisesti sopivan.

Osumapinnoissa ei käytetä erillisiä inserttejä, vaan koko lapa on valmistettua yhdestä kappaleesta. Putterin tuntuma on silkkinen ja palaute osumasta lahjomaton.

Ulkonäkö on pelkistetyn kaunis ja klassinen, samoin väritys – esteetikkojen ja traditionalistien mieleen siis.

Kauppoihin ensimmäiset uutuudet tulevat marraskuun alussa. Hintalappu on 349,00 euroa. Se on enemmän kuin useimpien kulmarautojen kohdalla, mutta vähemmän kuin monessa muussa vastaavanlaisessa ja vastaavalla tekniikalla valmistetussa putterissa.

Vastaansa Wilson Staff Model saa Bettinardit ja Scotty Cameronit, joten nähtäväksi jää, miten uutuudet paikkansa kovasti kilpailluilta markkinoilta löytävät. Wilsonin muut putterimallit, erityisesti kuluttajaystävällisesti hinnoiteltu Infinite-malli, ovat myyneet hyvin ja erilaisissa arvosteluissa ne ovat keränneet kehuja.

PGA Tourilla Kevin Streelman ja Kevin Tway ovat napanneet uutuudet omaan bägiinsä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje