Wilson Staff DX2 Optix kilpailee ilmeellään muun muassa väripalloistaan tunnetun Volvikin kanssa: Kuva: Wilson Staff
Välineet |
18.10.2017

Wilson Staff ehosti DX-pallomallistostaan entistä paremman

Hyvän lähipelituntuman tarjoavat pallot myös lentävät pitkälle.

Wilson Staff kunnostautuu usein pallojensa faceliftissä, mutta hintakategoriassaan onnistuneen tuotteen mainetta jo aiemmin kantanut DX-sarja merkitsee on nyt luokkaa korkeampitasoista palloa.

Yhtiö on pitkään satsannut matalan kompression pallojen tuotantoon ja uudistunut DX-tuoteperhe jatkaa tätä perinnettä kunniakkaasti.

Markkinoille on tulossa uudet kaksiosaiset DX2-, Women’s DX2- ja DX2 Optix -pallot, jälkimmäisen malliston käsittäessä oranssin, keltaisen, punaisen, vihreän ja pinkin vaihtoehdon.

Uusissa versiossa on kolme prosenttia suurempi, poikkeuksellisen matalan (29) kompression ydin, tuntumaa parantava ja spinniä vähentävä pehmeä ionomeeri-kuori sekä uudenlainen, matalampi dimple-kuviointi. Jälkimmäinen edistää pallon kantavuutta.

Tuloksena on pehmeä, mutta nopea ja pitkälle lentävä pallo.

Uusi kolmeosainen DX3 Soft Spin on puolestaan tarkoitettu pelaajille, jotka vaativat palloltaan erittäin pehmeää tunnetta ja parempaa suorituskykyä lähipelissä. Tässä mallissa on matalan kompression ydin ja avauksissa spinniä vähentävä sekä viheriön ympäristössä spinniä edistävä (yli 20 % enemmän kuin DX2) jämäkämpi välikerros ja jämäkkyydeltään vaihteleva ionomeeri-sekoitteinen kuori, mikä osaltaan myötävaikuttaa pituuteen ja suorituskykyyn lähipelissä.

Suositushinnat:

Wilson Staff DX2 -mallit 27 euroa/tusina
Wilson Staff DX3 Soft Spin 35 euroa/tusina

Kaikkien uusien versioiden odotetaan olevan merkin jälleenmyyjillä tammikuun alkupuolella.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.