7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Wilson pelasi varman päälle – draiveri-suunnittelukilpailun molemmat finalistit valmiita kaupan hyllyille

hot-list-banner

Ensimmäisen suunnittelukilpailun voittaneella draiverilla oli vaikeuksia saada hyväksyntää Yhdysvaltain golfliitolta.

Yhdysvaltalainen Golf Channel -kanava (ja Suomessa Viasat Golf) on esittänyt pitkin syksyä Driver vs. Driver 2 -suunnittelukilpailun jaksoja. Kyseiseen kilpailuun osallistui alun perin 14 ”pellepelotonta”, joista jäljellä on enää kaksi finalistia.

Suunnittelukilpailun ensimmäisen kauden voittajan suunnitteleman mailan kanssa ilmeni hieman ongelmia. USGA eli Yhdysvaltain golfliitto harkitsi pitkään, ennen kuin se hyväksyi Triton-draiverin hyväksyttyjen mailojen listalle kaksi vuotta sitten.

Wilson Golf otti tapahtuneesta opikseen, jotta historia ei toistaisi itseään. Se kertoi työskennelleensä USGA:n kanssa läheisessä yhteistyössä vaihe vaiheelta, kun finalistien draivereita hiottiin kohti tuotantokelpoisuutta. Tällä kahden draiverin taktiikalla se myöskin varmisti, että ainakin toinen mailoista saa ”leiman paperiin”.

Välineyhtiö on ilmoittanut, että suunnittelukilpailun voittajan draiveri lähtee kilpailun ratkettua välittömästi tuotantoon, ja mailoja ryhdytään myymään Yhdysvalloissa jo ensi viikon torstaista lähtien.

Kahdesta loppusuoralla olevasta mallista Cortex (Evan Hoffman) on ennakkotietojen mukaan suurempi voittajasuosikki. Tässä versiossa on hieman monipuolisemmat teknologiset ominaisuudet kuin sen haastajassa, vaikka Rozwell (Tim Slama) näyttää hieman innovatiivisemmalta.

Suunnittelukilpailun voittajalle on luvassa 250 000 dollarin palkkio.

Driver vs. Driver 2 -kilpailun finaalilähetys televisioidaan Yhdysvalloissa Golf Channel -kanavalla keskiviikon vastaisena yönä. Taltioitu lähetys nähdään myös Viasat Golf -kanavan ohjelmistossa tämän viikon aikana.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje