Vihdoinkin! Titleistiltä huippudraiveri rauhallisesti svingaaville - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Vihdoinkin! Titleistiltä huippudraiveri rauhallisesti svingaaville

TS1-draiveri painaa ainoastaan 275 grammaa. Kuva: Titleist

Isoilla kiertueilla hyvän vastaanoton saanut TS-sarja täydentyi neljännellä versiolla.

Huippuluokan kalleimmat draiverit on lähes järjestään suunnattu kovempaa lyöville edistyneille pelaajille. Titleist tekee nyt ilahduttavan poikkeuksen täydentämällä TS-sarjaansa uudella mallilla, joka on tarkoitettu maltillisemmalla nopeudella svingaaville harrastajille.

Titleistin TS1-draiveri on valmistettu kevyeksi, jotta hitaammin palloa lyövät voisivat maksimoida laukaisukulman ja pituuden. Mailasta löytyy malliston muista draivereista tutut säätöominaisuudet (SureFit Hosel) sekä vakautta ja anteeksiantavuutta lisäävä korkea MOI-arvo.

Draiveri painaa vain 275 grammaa, kiitos kevyemmän lavan, varren ja gripin. Fujikura Air Speeder -varrella painoa on 40 grammaa ja MCA Fubuki  MV -versiollakin vain viisi grammaa enemmän. Molemmat varret edistävät laukaisukulmaa ja spinniä, mikä pitää pallon pidempään ilmassa.

Gripiksi valikoidulla Golf Priden Tour Velvet 360 Lite -kädensijalla painoa on niukat 32 grammaa, mikä on 20 grammaa vähemmän kuin tavallisessa mallissa.

”Monet golfarit – seniorit, naiset, juniorit tai ketkä vain, joilla on rauhallinen svingi – saavat hyötyä TS1:n suorituskyvystä. Maila on melkoinen voimanlähde”, Titleistin mailojen markkinointiosaston johtaja Josh Talge sanoi.

”Tiedämme, että kuka tahansa löytää nyt peliinsä sopivan draiverin neljästä eri TS-mallista.”

TS1:ssä on -toisin kuin TS2:ssa – sisäänrakennettu draw-ominaisuus, mutta jälkimmäisen kanssa löytyy myös paljon yhtäläisyyksiä, kuten ultra-kevyt titaanikruunu, radiaalisesti vaihteleva lyöntipinnan paksuus sekä ilmanvastusta vähentävä virtaviivainen aerodynaaminen muoto, mikä lisää mailanpäännopeutta.

Draiveria on saatavana kolmella eri nostokulmalla: 9.5, 10.5 ja 12.5. Titleistin TS1 saapuu merkin jälleenmyyjille 27. heinäkuuta ja sen suositushinta on 549,00 euroa.

Lue seuraavaksi: Titleist kyllästyi lyhyen draiverin maineeseen – lanseerasi TS2- ja TS3-mallistot

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje