Välineuutuudet kiinnostivat yleisöä Golfmessuilla - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Välineuutuudet kiinnostivat yleisöä Golfmessuilla

Wilsonin valikoimasta löytyy erikseen naisille suunniteltuja mailauutuuksia.

Golfmessuista on kasvanut vuosi vuodelta suurempi tapahtuma parahiksi kauden alkuun. Tänä vuonna väkeä riitti jälleen ajoittain tungokseksi asti.

Messutarjousten lisäksi messuvieraat hakeutuivat rangelle, jossa on mahdollisuus ottaa tuntumaa kauden mailauutuuksiin ja testata niiden suorituskykyä ja sopivuutta itselle lyöntitutkan armottoman haukan katseen alaisuudessa.

Tänä vuonna messuilla oli esillä kaikki suuret mailamerkit paria poikkeusta lukuun ottamatta. Wilsonin tuoteuutuuksista suurimpia myyntiodotuksia asetetaan D200-sarjan harteille. Mallisarjasta löytyy omat, erikseen suunnitellut mallit naisille.

”Mallit on suunniteltu täysin naisten tarpeet huomioiden. Se on suuri ero moneen kilpailijaan nähden”, kertoo Wilson Golfin tuotepäällikkö Juha Kivilahti.

”D200-sarja sopii muutenkin hyvin monelle klubipelaajalle, joka haluaa kaiken avun välineiltä”, hän painottaa.

Cobran Tuukka Mäkinen esitteli merkin uutuusdraivereita, joita saa viidessä eri värissä.

Cobran Tuukka Mäkinen esitteli merkin uutuusdraivereita, joita saa viidessä eri värissä.

Cobran uutuuksista kiinnostavimpien joukkoon lukeutuvat uudet draiverit Fly-Z ja Fly-Z+. Jälkimmäisessä on säädettävä paino, jonka asetusta muuttamalla voi vaikuttaa pallon lentorataan ja alakierteen määrään.

Cobran draivereihin liittyvä erikoisuus on sekin, että niitä saa viidessä eri värissä.

”Kaikkia värejä myydään melko tasaisesti. Monille asiakkaille väri on mukava kirsikka kakun päällä ostopäätöstä tehtäessä”, Tuukka Mäkinen Cobralta kertoo.

Titleistin ykkösmyyntiartikkeli Vokey-wedge.

Titleistin ykkösmyyntiartikkeli Vokey-wedge.

Titleist uusi tälle kaudelle puumaila-mallistonsa, jotka herättävät takuulla kiinnostusta monissa harrastajissa. Mailoissa Titleistin markkina-asema on vahva, eikä vähitän Vokey-wedgen ansiosta. SM-5-malli on jo myynyt paljon, eikä mikään viittaa siihen, että kiinnostus mallia kohtaan tulisi laskemaan.

”Teemme nykyään paljon wedge-fittauksia, joissa keskitytään vain löytämään sopiva bounce ja pohjan grind-malli asiakkaalle. Ne ovat olleet suosittuja. M-grind on selkesäti suosituin, mutta fittauksissa K-grind on noussut monelle sopivaksi vaihtoehdoksi”, Acushnetin Teemu Vinni valottaa.

Niken valikoimasta löytyy kenkämalli niin <a href=Tiger Woodsille kuin Rory McIlroyllekin." src="/wp-content/uploads/2015/03/15030716075634.jpg">

Niken valikoimasta löytyy kenkämalli niin Tiger Woodsille kuin Rory McIlroyllekin.

Niken tuoteuutuuksista Vapor-driveri on kenties kutkuttavin. Kovasti kilpaillulla kenkäsektorilla Nike on tuonut tarjolle Tiger Woodsin TW15-mallin sekä Rory McIlroyn käyttämän Lunar Control 3 -mallin.

Ensiksi mainittu on erittäin joustava ja lenkkikenkämäinen, jälkimmäinen puolestaan urheilullinen mutta jäykkäpohjaisempi vaihtoehto.

Callaway on profiloitunut pitkälyöntisten mailojensa kautta, eivätkä tämänvuotiset mallit tuota pettymystä. Mikael Juslin uskoo myös uutuuspallo Chromesoftin vetovoimaan.

Callaway on profiloitunut pitkälyöntisten mailojensa kautta, eivätkä tämänvuotiset mallit tuota pettymystä. Mikael Juslin uskoo myös uutuuspallo Chromesoftin vetovoimaan.

Callaway on ollut kovassa nosteessa viime vuodet. Myös Suomessa Callawayn mailat ovat myyneet hyvin. Tänä vuonna etenkin Xr-mallisarja menestyi loistavasti Golf Digestin Hot Listilla.

Pallomarkkinoille Callaway tunkeutuu edullisella uretaanikuorisella uutuudellaan, jossa on poikkeuksellisen pehmeä kompressio. Chromesoft-mallia käyttää Phil Mickelson, mutta silti sen suositushinta tusinaa kohti on uretaanipalloksi edullinen 39,00 euroa.

Pekka Palotie esittelee Taylor Maden uutuusdraiveria R15:sta, joka niitti menestystä Golf Digestin Hot List -testeissä.

Pekka Palotie esittelee Taylor Maden uutuusdraiveria R15:sta, joka niitti menestystä Golf Digestin Hot List -testeissä.

Taylor Maden tuotekirjo on laaja, mutta erityisesti merkki tunnetaan huippuluokan draivereistaan. Tälle kaudelle tarjolla on R15-malli, joka on jo testeissä osoittautunut maineensa veroiseksi.

”Kenkäpuolella Adidaksella on tarjolla yli 50 kenkämallia ja toukokuussa luvassa on jotain ennen näkemätöntä golfkenkämarkkinoilla”, heittää Taylor Maden Pekka Palotie.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje