Uuden ytimen saanut Srixon AD 333 lentää pidemmälle - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Uuden ytimen saanut Srixon AD 333 lentää pidemmälle

Spin Skin -teknologiassa pallon pintamateriaali pureutuu rautamailojen uriin tarjoten palloon paremman pysäytyskontrollin.

Siinä missä Srixonin Z-Star ja Z-Star XV on suunnattu puhtaasti kilpapelaajille, on merkin AD 333 suunnattu hitaammin svingaaville golfareille, jotka eivät kuitenkaan halua tinkiä tunteesta ja suorituskyvystä.

Yhtiöt päivittävät tasaisin väliajoin vakiintuneita pallomallistojaan, ja tällä kertaa oli AD 333:n vuoro. Pallo on saanut kokonaan uudenlaisen ytimen, joka tuottaa aiempaa versiota enemmän pituutta.

Päähuomio kohdistuu ”FastLayer Core” -yitmeen, joka on Srixonin mukaan valmistettu lisäämään pallonnopeutta ja kantavuutta. Ytimen keskusta on pehmeämpi muuttuen kovemmaksi lähempänä reuna-aluetta. Valmistaja kertoo, että kyseinen ratkaisu takaa lyöntiin lisää pituutta uhraamatta tunnetta.

Uuden AD 333:n pinnalla on 338 kuopan Speed Dimple Pattern -kuviointi. Kuoppien tarkoituksena on vähentää ilmanvastusta pallon ollessa ilmassa. Se luo samalla poraavamman lentoradan, minkä avulla voidaan saavuttaa maksimaalinen pituus riippumatta sääolosuhteista.

Kyseinen dimple-kuviointi nivoutuu Srixonin Spin Skin -teknologiaan, jossa on käytetty niin sanottua Slide-Ring -nimistä uretaaniyhdistettä.

Ulkokerroksen materiaali on suunniteltu kaivautumaan osumassa wedge- ja rautamailojen uriin välittääkseen palloon enemmän kitkaa ja spinniä.

”Uudet FastLayer Core ja Spin Skin tekevät viimeisimmän sukupolven AD 333:sta pallon, jolla on erinomainen kokonaisvaltainen suorituskyky”, Srixonin pallojen tutkimus- ja kehitysosaston varajohtaja Jeff Brunski sanoi.

Elokuun puolivälissä merkin jälleenmyyjille saapuvaa palloa on saatavana valkoisen lisäksi keltaisella Tour Yellow -värillä.

USA:ssa Q-Starin nimellä tunnetun Srixonin AD 333:n suositushinta on 30 euroa/tusina.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje