Callaway Apex Mb. Kuva: Callaway Golf
Välineet |
24.10.2017

Tulossa: Callaway Apex MB ja X Forged

Apex MB ajaa Apexin ja Apex Pron edelle tarkkuudellaan. Molemmissa uutuusraudoissa on lyönnin muokkausta ja kontrollia edistävät 20V-lapaurat.

Saatuaan ison määrän palautetta Phil Mickelsonilta ja muilta oman pelaajatallinsa jäseniltä, Callawayn suunnittelutiimi oli valmis luomaan viimeisen silauksen kahdelle uudelle rautamailamallilleen – Apex MB ja X Forged.

Yhtiön mukaan mailoissa yhdistyy tunne, palaute, esteettinen ulkoasu sekä parhaiden pelaajien vaatima suorituskyky.

Uusi Apex Muscleback (MB) täydentää osuvasti Apex-perhettä, antaen tarkemman vaihtoehdon niille, jotka eivät päässeet sinuiksi Apexin tai Apex Pron kanssa. MB on rakenteeltaan perinteinen, hiiliteräksestä taottu rauta, jossa on klassisen tour-mailan muoto. Raudassa on myös ohuempi ylälinja ja pohja, kirkas kromi-viimeistely, optimoitu painopisteen asettelu ja lyönnin muokkausta tehostavat 20V-urat.

Callaway X Forged. Kuva: Callaway Golf

Toinen ”perinteitä kunnioittavia” pelaajia kiinnostava rauta on X Forged. Tässä mailassa yhdistyvät tunne, kontrolli, klassinen ilme ja parannettu nurmikontakti. Kompakti taka-aukkoinen muotoilu (cavity back) lisäksi edistää eri tavalla anteeksiantavuutta ja laukaisukulmaa kuin Apex MB.

X Forged -raudoissa on myös MB:hen verrattuna pidempi lapa, hieman vahvemmat nostokulmat sekä kontrollia ja spinniä lisäävät 20V-urat.

Rautojen suositushinta on 183 euroa/kpl ja niitä aletaan toimittaa jälleenmyyjille 23. päivä tammikuuta. Yhdysvalloissa mailat saapuvat kauppoihin jo marraskuun ensimmäisellä viikolla.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.