Titleist on tuonut kuvan Pro V1:n lisäksi myös Tour Soft palloihinsa pehmeän kuoren myyntivaltiksi. Kuva: Acushnet Company
Välineet |
24.9.2017

Titleist valmistamassa uutta huippupalloa ensi vuoden markkinoille – tulossa ProV1:n rinnalle?

AVX-palloa on testattu ahkerasti pitkin syksyä.

Titleistin pallojen lippulaivaosasto saattaa kokea muutoksia lähitulevaisuudessa. Yhtiön edustajat myöntävät testanneensa kaikessa hiljaisuudessa uutta houkuttelevaa tulokasta tähtäimenään esitellä pallo mahdollisesti vuoden 2018 uutuuksien joukossa.

Tuote on suunnattu pelaajille, jotka etsivät pitkälle kantavaa pehmeäntuntuista tour-tason palloa. Uutta aerodynaamista tekniikkaa sisältävässä AVX-pallossa on uudenlainen ydin ja valettu uretaanikuori. Sitä on testattu ahkerasti pelaajilla ja roboteilla ja testaus jatkuu edelleen pitkälle syksyyn.

AVX:n ytimen kompressio lienee matalampi kuin ProV1:llä. Yhtiön High Flex Casing Layeriksi kutsuma väli- tai sisempi kerros on mitä ilmeisimmin aiempia versioita nopeampi ja tehokkaampi, mikä edistää pituutta.

Tiedot AVX:stä ovat saaneet monet yllättyneiksi. Miksi valmistaa yhtiön menestyvimmän tuotteen reviirille toinen versio, joka saattaa aiheuttaa pallojen suosiossa sisäisen ”valtataistelun”?

Vastaus on kilpailu. Emoyhtiö Acushnetin on pysyttävä valppaana, koska esimerkiksi Callawayllä ja Bridgestonella on tarjolla hyvää menestystä nauttivat matalan kompression uretaanikuoriset mallit pehmeää tunnetta tavoitteleville tai maltillisella mailanpään nopeudella svingaaville pelaajille.

Jäämme odottamaan tarkentuvia tietoja AVX:stä, joka tuodaan aluksi kuluttajien ulottuville Yhdysvalloissa valikoiduissa myyntipisteissä.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.