Titleist lanseerasi Scotty Cameronin tyyriin ”mestarimalliston” - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Titleist lanseerasi Scotty Cameronin tyyriin ”mestarimalliston”

Scotty Cameronin Champions Choice on kaunis putterimallisto. Kuva: Titleist

Champions Choice -putterit on tehty samanlaisilla asetuksilla kuin putterivelhon major-voittajille valmistamat kulmaraudat.  

Titleist on lanseerannut kolme mallia sisältävän uuden luksusputterimalliston. Kyseessä on Scotty Cameron Champion Choice -sarja, joka käsittää Newport Button Back-, Newport 2 Button Back- ja Flowback 5.5 -mallit.

Inspiraation uuteen sarjaan Scotty Cameron on saanut puttereista, joita hän on vuosien varrella valmistanut useille major-voittajille. Muun muassa Brooks Koepka käytti Newport 2 -putteria vuosina 2017 ja 2018 voittamissaan U.S. Open -turnauksissa.

”Olen innoissani tästä mallistosta ja sen taustalla olevasta ideasta. Champions Choice kunnioittaa kiertuepelaajia ja voittoja, joita he ovat saavuttaneet puttereillamme. On hienoa, että voimme tarjota nyt innokkaille golfareille samanlaista suorituskykyä”, Scotty Cameron kertoi Titleistin tiedotteessa.

Uudessa mallistossa putteriguru on ottanut takaisin käyttöön Button Back -teknologian, mikä tarkoittaa lavan taustapuolella olevia kolmea nappia. Lyöntipinnan insertti on valmistettu terylliumista ja sen taakse on asetettu uutta tärinää vaimentavaa materiaalia.

Cameron on käyttänyt mallistossa ruosteensävyistä inserttiä, joka on viimeksi nähty hänen puttereissaan pari vuotta sitten – tuolloin hyvän suosion saaneessa Teryllium 22 -mallissa, jota valmistettiin rajoitettu erä.

Champions Choice -putterit on taottu 303-ruostumattomasta teräksestä. Terylliumin, tärinää vaimentavan materiaalin ja Button Back -teknologian kerrotaan antavan hyvän rullin pallolle ja pehmeän tunteen käsiin.

Newport Button Back- (vain oikeakätisenä) ja Newport 2 Button Back -malleissa on volframipainot kärjessä ja kannassa. Flowback 5.5:ssä on puolestaan käytetty teräspainoja. Painot edistävät putterin vakautta ja lisäävät MOI-arvoa.

Hintavia puttereita tullaan valmistamaan rajoitettu erä, ja ne tulevat myyntiin Titleistin jälleenmyyjille 6. elokuuta. Jokaisen mallin suositushinta on 749,00 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje