Titleist korvasi pitkään markkinoilla olleen AP-malliston T-sarjan raudoilla - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Titleist korvasi pitkään markkinoilla olleen AP-malliston T-sarjan raudoilla

T200 on Titleistin uutuusmalliston edistyksellisin rautasarja. Kuva: Acushnet Company

Kaksi vuotta sitten esitellyt Titleistin 718-raudat jäivät maailmanlaajuisesti suuren suosion saaneen AP-sarjan viimeiseksi malliksi. Yhtiö lanseerasi tällä viikolla uuden mallistonsa, joka tunnetaan jatkossa T-sarjana.

Kolme erilaista versiota käsittävän T-sarjan ohella merkki kertoi tuovansa markkinoille uudet 620 CB – ja -MB -raudat.

Paremmille pelaajille suunnattu T100 muistuttaa varsin paljon tuotannosta poistuvaa 718 AP2 -mallia. Perinteisillä nostokulmilla varustetuissa raudoissa on taottu onkalorakenne (cavity) ja ohuempi, reagoivampi lyöntipinta.

Taotun raudan ja tiheän volframin yhdistelmä optimoi laukaisukulmaa kolmosesta seiskaan ja edistää samalla anteeksiantavuutta epätarkoissa osumissa.

Rautojen pohjakaltevuutta on paranneltu puhtaampaa ruohokontaktia ajatellen. Mailoissa on myös niukasti offsetia ja vanhan 718 CB -mallin kaltainen ohut ylälinja.

Kokonsa puolesta 718 AP3:n oloisesta T200-mallista löytyy hieman enemmän uutta teknologiaa. Max Impactiksi kutsuttu innovaatio edistää osumapinnan maksimaalista nopeutta. Tällä Titleist kertoo olevan yhteyttä johdonmukaisiin lyöntipituuksiin.

Mallissa on myös yhtiön rautojen ohuin lyöntipinta, rakenteellinen tuki sekä silikonipolymeeriydin, joka on kehitetty yhteistyössä Titleistin palloyksikön kanssa.

Titleistin 620 MB -raudat edustavat klassista kauneutta. Kuva: Acushnet Company

Muita ”etuja” ovat parannetut laukaisuominaisuudet ja parempi tuntuma. Näissä parempien pelaajien distance-mailoissa on taottu L-face-lyöntipinta sekä volframipaino pidemmissä raudoissa. T200-malli on lähtökohtaisesti suunniteltu pelaajille, jotka haluavat hyvän lyöntipituuden tarjoavilta mailoilta tour-rautoja muistuttavan olemuksen.

Uutuussarjan isokokoisin rauta on T-300, jossa on selkeitä yhteyksiä 718 AP1 -versioon. Myös tässä on hyödynnetty Max Impact -teknologiaa ja volframipainoja parempia pituusominaisuuksia ja anteeksiantavuutta silmällä pitäen.

Lavan taustapuolella on ääntä ja tunnetta parantava vaimennin. Lisäksi pohjan bounce-kulmaa on lisätty paremman ruohokontaktin tavoittamiseksi.

620 CB – ja -MB -raudat on puolestaan kohdistettu kilpatason pelaajille, jotka kaipaavat mailoiltaan parempaa tunnetta.  Ensin mainitussa on ohuempi ylälinja, volframipainotuksen käsittäessä vain rautakolmosen ja -nelosen. MB on yhdestä metallikappaleesta taottu muscleback-tyyppinen lyönnintyöstäjän rauta, jossa niin ikään tunne on isolla jalustalla. Tässä versiossa on myös harjattu viimeistely.

Titleistin T-sarja ja 620-malliston raudat saapuvat merkin jälleenmyyjille 30. elokuuta seuraavin suositushinnoin:

T100- ja T200-sarja: 199 euroa/kpl (teräs) ja 215 euroa/kpl (grafiitti)
T300-sarja: 166 euroa/kpl (teräs) ja 179 euroa/kpl (grafiitti)
620-sarja: 199 euroa/kpl (teräs) ja 215 euroa/kpl (grafiitti)

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje