Titleist toi markkinoille Vokey-wedgen 20-vuotisjuhlaversion. Kuva: Acushnet Company
Välineet |
10.6.2017

Titleist julkaisi suosikki-wedgestä juhlaversion

Ensimmäisen Vokey-wedgen lanseerauksesta on kulunut tasan 20 vuotta.

Titleistin emoyhtiö Acushnet Company juhlistaa viikonvaihteessa 20-vuotista yhteistyötään wedge-guru Bob Vokeyn kanssa.

Tämän johdosta Titleist on tuonut markkinoille Vokey Design 456.14 Limited -wedgen, jonka esittely tapahtuu PGA Tourilla meneillään olevan Memphisin turnauksen yhteydessä.

456.14 Limited -version lapa on muotoilultaan pyöreä. Mailassa on myös hieman enemmän offsetia ja 14-asteen bounce-kulma (lavan pohjan kaareva osa). Näillä ominaisuuksilla se toimii varsin tehokkaasti pelaajilla, joiden lyönnissä on jyrkempi palloontulokulma, tai niillä, jotka tyypillisesti pelaavat pehmeimmissä kenttäolosuhteissa.

Lyöntipinnassa on käytetty TX4-urateknologiaa ja lapa on viimeistelty kromilla.

Numerosarja ”456.14” kertoo, että malli kuuluu Vokeyn 400-sarjaan, jossa on 56 asteen nostokulma sekä aiemmin mainittu 14-asteen bounce-kulma. Kyseinen versio myötäilee täydellisesti Vokey-mallia, jolla Andy Bean pelasi St. Jude Classic -turnauksessa kesällä 1997. Se oli ensimmäinen PGA Tourin kilpailussa nähty Vokey Design -wedge.

”Minulla oli kaksi wedgeä bägissäni ja toinen niistä lähti Andyn (Bean) matkaan. Hän totesi, ’Voke, minun pakko saada tämä maila käyttööni turnaukseen’. Loppu on historiaa”, Bob Vokey sanoi.

Mailaan voi kustomoida lapapainatuksen haluamallaan tyylillä ja 12 värivaihtoehdolla. Saatavana on lisäksi useita erilaisia ferrule-, varsi-, varsitarra- ja grippivariaatioita.

Rajoitettua juhlaversiota voi tilata vokey.com-sivustolta myös Eurooppaan. Wedgen hinta ilman toimituskuluja on 250 dollaria. Jälleenmyyjien mahdollisista custom-fit-tilauksista ei ollut vielä tässä vaiheessa tietoa.

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti