Titleist esitteli uuden 716-sarjan - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Titleist esitteli uuden 716-sarjan

716 MB ja 716 CB edustavat edelleen merkin klassisempaa linjaa. Kuva: Acushnet Company

Titleistin suosittu AP2-rauta näyttää nyt tältä. Kuva: Acushnet Company

Titleistin suosittu AP2-rauta näyttää nyt tältä. Kuva: Acushnet Company

Acushnet on lanseerannut Titleistin 716-sarjan raudat, joka käsittää kaikkiaan viisi erilaista versiota. Mallistoa on täydennetty myös 816H1- ja H2-hybrideillä.

AP1 ja AP2

Nämä raudat on suunnattu merkin aiemman linjan mukaan kahdelle erityyppiselle golfarille. AP1-malli on suunnattu pelaajalle, joka tavoittelee lyönteihinsä maksimaalista pituutta ja anteeksiantavuutta. AP liikkuu osittain samoilla alueilla, mutta tour-tyyppisen mailan tarjoamin ehdoin. ”Insinööriemme tarkka kehitystyö on toiminut ansiokkaasti pituuden ja anteeksiantavuuden puolesta, jotta kaikenlaiset pelaajat pystyisivät parantamaan rautapeliään.

CB ja MB

Uusi 716 CB on moderni taka-aukkoinen blade-rauta, joka sisältää runsaasti volframia lyönnin työstettävyyden ja anteeksiantavuuden edistämiseksi. 716 MB on puolestaan lavan takaosasta umpinainen rauta, joka on suunnattu puhtaasti lyönnin työstäjille. Mailan moderni hienosäätö tarjoaa Titleistin mukaan lyönteihin maksimaalisen kontrollin.

T-MB

”T-MB on kaikkein pelattavin ja anteeksiantavin hyötyrauta. Pelaajat näkevät tästä lähtien driving iron –tyyppiset mailat uudesta näkökulmasta, sillä maila tarjoaa kontrolloidumman pituuden ja pallon hallitumman pysäyttämisen”, sanoo Titleistin mailojen markkinointiosaston apulaisjohtaja Chris McGinley. ”T-MB sisältää runsaasti teknologiaa. Tutkimus- ja kehitysryhmämme on suunnitellut tuotteen, joka antaa pallolle paremman laukaisukulman ja kantavuuden sekä anteeksiantavuutta alueelle, missä sitä yleensä eniten (pitkissä raudoissa) tarvitaan.”

816H1 ja 816H2

Titleistin tiedotteen mukaan yhtiö on hyödyntänyt parasta hybridi-teknologiaa esitellessään 816H1- ja 816H2-hybrideissä käytössä olevan uuden Active Recoil Channel –menetelmän. Lyöntipinnassa käytetty erityisen ohut lapamateriaali tuottaa palloon suuren nopeuden ja pituutta edistävän alhaisen spinnin. Korkea hitausmomentti antaa enemmän nopeutta koko lavan alueella laajemmin, mikä tarjoaa enemmän anteeksiantavuutta keskikohdan ulkopuolelle suuntautuneissa osumissa. Optimoitu lavan painopiste kohentaa laukaisukulmaa ja kantavuutta parantaen pallon pysäyttäisen kontrollia.

Suositushinnat: (kappaleittain)

716 AP1: 125 € (grafiitti, 139 €)
716 AP2: 165 € (grafiitti, 175 €)
716 CB: 165 €
716 MB: 165 €
716 T-MB: 229 € (grafiitti, 249 €)
816H1 ja 816H2: 259 €

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje