16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Tiger Woods julkaisi uuden pallosopimuksen

Woodsin valintaa osattiin odottaa, sillä hän käytti samaa mallia jo palatessaan kilpakentille Hero World Challengessa Bahamalla.

Aikoinaan maailman parhaiten ansaitsevan urheilijan, Tiger Woodsin, tienestit ovat edelleen suuret, mutta kuitenkin vain murto-osan siitä, mitä hän parhaina vuosinaan ansaitsi.

Vuolain tulovirta on kertynyt väline- ja etenkin yhteistyösopimuksista, ja sillä rintamalla paluuta tekevä legenda on edelleen kuuma nimi.

Rahasta Tigerin elämä tai peli ei kuitenkaan enää ole kiinni. Paluussa riittää haasteita, joten välineiden suhteen hän tuskin priorisoi saamaansa korvausta suorituskyvyn edelle.

Nyt Tiger on valintansa tehnyt, Bridgestone julkisti eilen, että Woods ottaa käyttöönsä Bridgestonen B330-S -pallon. Yhtiön mukaan Tiger päätyi palloja testattuaan kyseiseen malliin, sillä se tarjoaa parhaan mahdollisen pituuden ja tarkkuuden.

”Mahdollisuus kontrolloida pallon lähtökulmaa ja lentorataa on pallossa minulle kaikkein tärkeintä, ja tämä pallo mahdollistaa hyvän kontrollin kaikissa lyönneissä. En ole tullut vain pelailemaan, vaan voittamaan, ja Bridgestone B330-S -pallon tekniset innovaatiot auttavat minua tavoitteessani”, Woods hehkutti asiaankuuluvasti.

Bridgestonen mukaan Woods oli itse aloitteellinen testatessaan palloja. Pitkällisen testaamisen jälkeen hän kertoi olevansa erittäin tyytyväinen pallon lähipeliominaisuuksiin, mutta myös tiilyöntien pituuteen, johon hän sai pallolla reilut viisi metriä lisää mittaa.

B330-s -malli on Bridgestonen tour-palloista pehmeämpi vaihtoehto, siinä suhteessa Woods jatkaa samalla linjalla kuin uransa huippuvuosinaan.

Bägistä löytyy uuden pallovalinnan lisäksi Niken raudat ja wedget, Taylor Maden M-sarjan puumailat ja Scotty Cameron Newport 2 GSS -putteri.

Välineuutisten lisäksi Woods ilmoitti, että pelaa seuraavan kerran PGA Tourilla helmikuun puolivälissä Kaliforniassa järjestettävässä Genesis Openissa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)