15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

TaylorMade P790 UDI – tähtien uusi salainen ase?

Muun muassa Dustin Johnson, Rory McIlroy ja Jon Rahm ovat jo ottaneet huhtikuun ensimmäisenä päivänä myyntiin tulleen driving ironin käyttöönsä.

TaylorMaden P790-sarjan uutuusraudat ovat saaneet mallistoonsa täydennystä taotusta driving ironista.

Ainoastaan 17-asteisena (rautakakkonen) saatavan hyötyraudan standardivarreksi on valikoitunut Project X HZRDUS Black, mutta custom fit -palvelun kautta on tilattavissa lavea valikoima teräs- ja grafiittivarsia.

P790 UDI on herättänyt merkittävää kiinnostusta merkin tallipelaajien keskuudessa. Isoimmista tähdistä driving ironin ovat bägiinsä laittaneet ainakin Dustin Johnson, Rory McIlroy, Jon Rahm sekä Jason Day.

UDI on taottu samasta 8620 hiiliteräksestä kuin sarjan muut raudat. Onttorunkoisen (sisällä SpeedFoam) mailan lyöntipinnan valmistuksessa on puolestaan käytetty vahvaa ja ohutta 4140 hiiliterästä.

”Käytimme SpeedFoamia ensimmäisen kerran driving ironissa. Tämä tuottaa P790 UDI:ssa sen kaltaista pituutta ja tarkkuutta, mitä emme ole aikaisemmin rautamailassa nähneet”, sanoi TaylorMaden tuotekehitysosaston johtaja Tom Bystedt.

Hyötyraudan päivitetyn vastakeilateknologian (inverted cone) avulla optimoidaan kompaktimpaa lyöntipintaa. Muita ominaisuuksia ovat lyöntipinnan laajemmalla alueella (kärjessä, kannassa ja alaosassa) lisätty joustavuus, painopisteen tarkempaa sijoitusta edistävä ruiskuvalettu volframi-painotus sekä parannetut hitausmomentti ja anteeksiantavuus.

TaylorMaden jälleenmyyjille huhtikuun alussa saapuneen P790 UDI -driving ironin suositushinta on 239,00 euroa.

TaylorMade P790 UDI:n kaltaiset hyötyraudat herättävät yhä enemmän kiinnostusta edistyneempien pelaajien keskuudessa. Pelivaraa on, sillä harvemmat varustavat enää settejään perinteisillä rautaykkösillä, -kakkosilla tai jopa -kolmosilla. Parantuneet pituus- ja tarkkuusominaisuudet tekevät monipuolisista driving ironeista tehokkaita avausmailoja kapeille väylille puhumattakaan links-tyyppisten kenttien rullaavista alustoista.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje