Srixonin uusittu Q-Star yhdistää ominaisuuksia suosikkipalloista - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Srixonin uusittu Q-Star yhdistää ominaisuuksia suosikkipalloista

Uretaanikuorinen ja kompressioltaan pehmeä pallo asettuu suosittujen Z-Starin ja AD333:n välimaastoon.

Srixon on onnistunut luomaan pari pallomallia, jotka myyvät vuodesta toiseen kuin häkä: tour- pallo Z-Starin sekä edullisemman harrastajan pallon AD333:n. Näiden välissä on ollut tyhjä tila pallolle, joka tarjoaisi hieman enemmän ominaisuuksia kuin sinänsä varsin toimiva AD333, mutta olisi hinnaltaan edullisempi kuin Z-Star.

Viime vuosina tarjolla on ollut AD333 Tour, jossa AD333:sta tuttu ydin on päällystetty tour-palloista tutulla uretaanilla.

Alkavalla kaudella AD333 Tour jää sivuun ja tilalle astuu Q-Star. Se on pehmeä. Pallon kompressio on 72, kun Z-Starin kompressio on 90 ja AD333:n 77, ja tuntumaltaan herkkä pallo. Osaltaan tuntuma syntyy kuorikerroksesta, joka on uretaania. Pinnoitteena pallossa on Srixonin SeRM SpinSkin. Hieroglyfimäisen tekstin takana on teknologia, joka lisää pallon pyörimis- ja sitä kautta pysähtymisominaisuuksia.

Pallon kuoren dimple-kuvioinnin luvataan tuottavan poraavan lentoradan ja lisäävän näin entisestään lyöntimittaa. Ydin, joka kantaa nimeä FastLayer, kovenee asteittain ytimen sydämestä ulospäin sirryttäessä. Ratkaisu vaikuttaa tuntumaan ja tuo lyönteihin lisämetrejä.

Q-Star vaikuttaa varsin lupaavalta uutukaiselta. Kauppoihin se pamahtaa helmikuun aikana ja suositushintaa tusinalla on 39,90 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje