23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][31]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Srixonin uudet Z-Forged raudat täyttävät vaativimmankin esteetikon ja pallonlyöjän toiveet

Srixonin uusi Z-Forged-rauta on kaunis ilmestys. Kuva: Srixon

Mailoja on toistaiseksi saatavana vain Srixonin custom fit -myyntipisteistä.

Srixonin taotut raudat ovat pitkään kantaneet paitsi tuntumansa ja suorituskykynsä, myös esteettisyytensä johdosta onnistuneiden golfmailojen mainetta. Tästä käyvät hyvänä esimerkkinä Z-malliston uudistuneet 785- ja 585-sarjan versiot.

Vaikka edellä mainitut raudat sisältävät vaihtelevan määrän anteeksiantavuutta ja pituus-orientoitunutta teknologiaa, on traditionalistien ja tarkkojen pallonlyöjien toivelistalta puuttunut jotain. Tätä aukkoa Srixon täyttää maalis-huhtikuun vaihteessa markkinoille tulleilla uusilla Z-Forged -raudoillaan.

Lavan ylälinja ja pohja ovat odotetusti kapeita sekä offset minimaalista. Taustapuoli on muscleback-rakenteen vuoksi umpinainen, mikä viimeistään herättää parempien pelaajien kiinnostuksen.

Srixon on myös päivittänyt tämän mallin kohdalla Tour V.T. Soleksi kutsumansa lavan pohjan rakennetta. Sen myötä yhtiö lupaa parempaa vuorovaikutusta nurmen kanssa ja monipuolisuutta vaihtelevilla alustoilla erilaisissa olosuhteissa.

Pehmeä ja reagoiva tunne on puolestaan pehmästä 1020 hilliteräksestä taotun runkomateriaalin ansiota.

Mailat on varustettu vakiona Nippon Modus3 120 -varsilla ja Golf Priden Tour Velvet 360 -gripeillä. Rautoja on saatavana toistaiseksi vain Srixonin custom fit -myyntipisteistä, myöhemmin myös niin sanottuna hyllytuotteena.

Kuuden raudan Z-Forged setin (5-PW) suositushinta on 899,00 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje