Srixon AD333 uudistui ja vahvisti jalansijaansa harvinaisen toimivana kaksiosaisena pallona. Kuva: Srixon Golf
Välineet |
11.8.2017

Srixonin suosikkipallo uusiutui    

Isojen golfmarkkinoiden kaksiosaisten pallojen listaykkönen AD333 sai päivityksen kaikilla keskeisillä osa-alueilla.

Myös Suomessa varsin hyvän vastaanoton saanut Srixon AD333 on jo vuosia kuulunut kategoriansa aateliin. Se on ollut yli kymmenen vuotta Euroopan merkittävimmän golfmarkkinan Ison-Britannian myydyin kaksiosainen pallo, eikä suosion taittumiselle liene pelkoa viimeisimpien uudistusten jälkeen.

Uusi AD333 on tasokas, matalan kompression pallo, jossa yhdistyvät mainiosti suorituskyky, poikkeuksellisen hyvä pituus, pehmeä tunne ja kontrolli viheriön ympäristössä.

Pitkälti AD333 Tour -mallin kaltaisesti, uudessa AD333:ssa on matalan kompression Energetic Gradient Growth -ydin, kolmannen sukupolven Spin Skin -kuori ja tehokkaampi 338 Aerodynamic Speed -dimple-kuviointi. Tämä teknologinen kokonaisuus tasapainottaa pallon suorituskykyä, edistää draivien pituutta ja tarkkuutta sekä parantaa rautojen kontrollia ja spinniä viheriöllä.

”AD333:een kytketty tour-tason teknologia tarjoaa harrastajille mitä mainiointa suorituskykyä. Tämä pallo sopii pelaajille, jotka tavoittelevat maksimaalista pelattavuutta kestävältä, kaksiosaiselta pallolta”, Srixonin tuotepäällikkö Michael Ross sanoo.

Matalan kompression (75) ytimessä on käytetty vaihtelevaa jäykkyyttä, joka antaa paremman tunteen ja enemmän pituutta pitkillä mailoilla, mutta erityisesti avauksissa, kiitos alhaisen spinnin.

Kolmannen sukupolven uretaanikuori on nyt elastisempi, joten se tuottaa johdonmukaisemman spinnin paikasta kuin paikasta – erityisesti karheikosta.

Pallon dimple-kuviointia on paranneltu antamaan enemmän kontrollia tuulessa, lisäksi pituuden maksimointi on toteutettu vähentämällä kuoppien aerodynaamista kitkaa. Kyseessä onkin yhtiön mukaan matalimman kitkan dimple-kuviointi, jonka Srixon on palloissaan koskaan valmistanut.

Antti Riihimäki Srixonin Suomen maahantuonnista vastaavasta AVR-Import Oy:stä kertoo olevansa tyytyväinen uutuuden ennakkotilauksiin.

”Pallot ovat jo saapuneet osalle jälleenmyyjistä, tosin myynti alkaa virallisesti vasta ensi viikon tiistaina. Testien perusteella uskallan odottaa, että sen vankka suosio kaksiosaisten pallojen myyntilistan kärkipäässä jatkuu niin kuluttajapuolella kuin yritysmyynnissä.”

Valkoisena ja keltaisena (Tour Yellow) saatavana oleva AD333 ilmestyy merkin jälleenmyyjien hyllyihin 15. elokuuta. Pallon suositushinta on 29,99 euroa/tusina.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.