Srixon Q-Star Divide ryöpyttää väriä kentille - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Srixon Q-Star Divide ryöpyttää väriä kentille

Idea kaksioisaisesta pallosta ei ole uusi. Uutuus on kuitenkin täysiverinen huippupallo.

Jos se tuttu ja turvallinen valkoinen ei ole sinulle välttämättä ainoa oikea golfpallon väri, saattaa Srixonin uutuus Q-Star Divide olla tutustumisen arvoinen. Sen kohdalla ei edes tarvitse valita yhtä väriä, vaan samalla kertaa saa kaksi, kirkuvan punaisen puolikkaan ja yhtä erottuvan keltaisen puolikkaan.

Q-Star Divide on nimittäin värityksensä osalta jaettu siististi kahtia. Mitä iloa moisesta sitten on? Suurin hyöty ratkaisusta on niille pelaajille, jotka mielellään piirtävät tähtäämisen helpottamiseksi pallon pintaa suoran viivan. Se viiva pallossa on nyt valmiina.

Kaksivärinen pallo auttaa myös havaitsemaan pallon kierteen. Tämä on hyödyllistä etenkin lyhyiden lähipelilyöntien kohdalla.

Värin myös luvataan pysyvän pinnassa, sillä sitä ei ole maalattu pallon pintaan, vaan koko uretaanista valmistettu kuorikerros on värjätty. Pinta on siksi matta, ei kiiltävä, kuten maalatuissa palloissa.

Kyseessä on muiltakin osin suorituskykyinen, kolmikerroksinen uretaanikuorinen huippupallo.

Suomen markkinoille uutuus saapuu kesäkuussa. Tusinan ohjehinta on 39,90 euroa.

Aivan ainutlaatuinen idea kaksikerroksisesta pallosta ei sentään ole. Ping valmisti vuoteen 1997 asti kaksivärisiä Ping Eye ja Ping Eye 2 -palloja, jotka eivät saavuttaneet vankkumatonta jalansijaa golfmarkkinoilla, mutta joista keräilijät nykyään maksavat Ebayssa maltaita.

Srixon kuitenkin uskoo ideaan yhä. Nähtäväksi jää, kuinka paljon kaksivärisiä Q-Stareja kentillä tulevaisuudessa näkyy vai painuuko idea unholaan Ping Eyen seuraksi.

Kiekkofaneille on tarjolla oman suosikkiseuran logopalloja.

Divide ei ole ainoa palloerikoisuus Srixonilta. Kiekkofaneille on merkin verkkokaupassa tarjolla NHL-serojen logolla varustettuja versioita Q-Star-pallosta. Nämä herkut eivät kuitenkaan ole tulossa myyntiin Suomessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)