Srixonin uutta Q-Star-palloa on saatavana myös keltaisella värillä. Kuva: Srixon Golf
Välineet |
22.7.2017

Srixon lanseerasi uuden Q-Star-pallon

Q-Star täyttää monipuolisesti paljon pelaavan klubigolfarin tarpeet.

Vastikään päivitetty kaksisosainen Srixon Q-Star on suunnattu pelaajille, joiden svinginopeus vaihtelee maltillisen ja keskivertonopeuden välillä (75+ mph), ja jotka kaipaavat palloltaan pehmeää tunnetta, jämäkkää suorituskykyä viheriön ympäristössä sekä runsasta pituutta.

Sekä valkoisena että keltaisena saatavana olevassa Q-Starissa on Srixonin kolmannen sukupolven ”spin skin” -kuori, joka edistää kontrollia lähestymisissä ja lähipelilyönneissä.

Uusi 338:n dimple-kuopan kuvionti vähentää ilmanvastusta ja lisää laukaisukulmaa optimaalisen pituuden saavuttamiseksi, myös tuulisissa olosuhteissa.

Q-Starin ydin on kaikkien Srixonin pallojen tapaan pehmeintä keskellä ja kovinta ulkopuolella, mikä maksimoi nopeutta ja pituutta täysissä lyönneissä mailoista riippumatta.

Uuden mallin matala kompressio antaa kauttaaltaan pehmeämmän vaikutelman kuin edellinen Q-Star. Myös pallon sivuspinniä on saatu vähennettyä – se hillitsee hajontaa ja lisää tarkkuutta tiilyönneissä.

Yhdysvalloissa Q-Starin suositushinta on 25 dollaria/tusina.

Juttua korjattu 28.7.2017 klo 12:40: Q-Star -mallia myydään vain Yhdysvalloissa. Euroopassa Srixon tekee seuraavan pallolanseerauksensa tiettävästi elokuussa.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.