Sergio Garcia on toiminut vuodesta 2002 lähtien kunniakkaasti TaylorMaden brändien suurlähettiläänä. Kuva: Getty Images
Välineet |
10.10.2017

Sergio Garcian ja TaylorMaden yhteistyö päättyy

Sopimus katkaistiin kesken sopimuskauden. Garcian uudesta ”välinetallista” liikkuu jo vahvoja ennakkoarvioita.

Välinevalmistaja TaylorMade ja Masters Tournamentin hallitseva mestari Sergio Garcia ovat sopineet katkaisevansa yhteistyön kesken sopimuskauden. Se merkitsee sitä, että Garciasta tulee yksi loppusyksyn kuumimmista nimistä golfin välinesopimusrintamalla.

Nouseva tähtipelaaja Garcia allekirjoitti TaylorMaden kanssa sopimuksen vuonna 2002. Meriittejä on riittänyt näiden 15 vuoden aikana, mutta todelliseksi tähtihetkeksi kohoaa viimekeväinen Masters, jonka uusinnassa hän päihitti Justin Rosen. Kyseessä oli espanjalaisen uran ensimmäinen major-titteli.

”Olemme sopineet 15 ikimuistoisen vuoden jälkeen, että emme jatka yhteistyötämme sopimuksen jäljellä olevien vuosien osalta”, TaylorMaden tiedotteessa kerrottiin.

”On ollut kunnia olla osa Sergio Garcian menestystä hänen urallaan, mukaan lukien Players Championship, 19 maailmanlaajuista voittoa, Ryder Cup -meriitit ja vuoden 2017 Masters-voitto. Onnittelemme Sergiota hienosta vuodesta, ja toivotamme hänelle kaikkea parasta jatkossa.”

TaylorMaden tiedote tuli vain viisi päivää sen jälkeen, kun emoyhtiö Adidas ilmoitti viimeistelleensä TaylorMaden, Adams Golfin ja Ashworthin brändien siirron uuden omistajan KPS Capitals Partnersin hallintaan.

Nähtäväksi jää, kenen ”suojiin” Garcia päätyy, etukäteen yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista lienee Callaway. Garcia nähtiin edellisen turnauksensa, British Mastersin, yhteydessä testaamassa Callawayn wedgejä, ja hän käytti yhtiön omistaman Toulonin putteria syyskuussa pelatussa FedEx Cupin playoff-turnauksessa.

TaylorMaden tallissa jatkavat myös tulevana vuonna muun muassa Dustin Johnson, Jon Rahm, Rory McIlroy, Jason Day ja Tiger Woods.

Kommentit

Aika odotettua. Eipä Sergiosta tuon Adidaksen TaylorMadesta irtaantumisen jälkeen juuri mitään hyötyä TaylorMadelle olisikaan. Adidaksen bägiä käyttävänä aika pieni mainosarvo TM:lle. Plus onhan TaylorMadella nuo pelaajiin menevät kustannukset aika hurjasti kasvaneet viime aikoina, joten jostain on karsittava…

edit. Hah, lievää sarkasmia ollu tuolla tiedotteessa. ”..sekä esiintynyt esimerkillisesti ympäri maailmaa eri kilpailuissa.”

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.