15. – 23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][13]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

PXG sai Lydia Kon haaviinsa   

Maailmanlistan ykkönen teki jo aiemmin ennakoidusti pitkän sopimuksen uutuusmerkin kanssa.

Parson Xtreme Golf eli PXG ilmoitti tiistaina päässeensä sopimukseen naisten maailmanlistan ykkösen Lydia Kon kanssa yhtiön välineiden käyttämisestä. Samassa yhteydessä se kertoi kiinnittäneensä talliinsa myös Brittany Langin, Christina Kimin ja Ryann O’Toolen.

Kon tuoreesta merkkisopimuksesta vihjailtiin jo loppusyksystä. Virallinen ilmoitus sai odottaa alkuvuoteen, sillä PXG kertoi käynnistäneensä vuoden 2017 myötä yhtiössä ”naisten erityisstrategian”.

Uusiseelantilaisella ei tiettävästi ole velvollisuutta käyttää täydessä settikokoonpanossaan pelkkiä PXG:n välineitä, mutta tähti aikoo omien sanojensa mukaan ottaa käyttöönsä merkin 14 mailaa. Siten myös Kon putteri tulee PXG:n mallistosta, mutta valinta on vielä tekemättä.

”Edessä on pohdinta kahden putterimallin välillä, molemmat ovat mallet-versioita”, sanoi Ko, jonka viisivuotiseen sopimukseen kuuluvat lisäksi PXG:n hattu ja bägi.

PXG:n perustaja, multimiljöönääri Bob Parsons tähtää seuraavaksi välinemerkkinsä kansainvälistämiseen.

”Tänä vuonna aiomme katsoa asioita globaalista persepektiivistä. Yhdysvaltain ulkopuolella toteutunut myyynti kasvoi merkittävästi vuonna 2016, mutta olemme raaputtaneet vasta pintakuorta. Kiertuenäkyvyys on tärkeää, ja naisten huippugolf on todella suosittua monessa maassa.”

LPGA:n pelaajista muun muassa Cristie Kerr, Gerina Piller ja Beatriz Recari ovat jo aiemmin tehneet sopimuksen PXG:n kanssa. PGA Tourilla pelaavista tunnetuimpia ”PXG:n mannekiineja” ovat Billy Horschel, CharlesHowell III, Zach Johnson, Chris Kirk, Ryan Moore, Charl Schwartzel ja James Hahn.

https://youtu.be/DaUZ7GxWi2k

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje