Välineet |
19.12.2017

Puman uudessa kenkämallistossa yhdistyy mukavuus ja jämäkkyys maltilliseen hintaan

Kengät saapuvat merkin jälleenmyyjille helmikuun aikana.

Puma Golf on esitellyt neljä uutta tulevan kesän markkinoille suunniteltua kenkämallia. Useita väriversioita sisältävistä malleista kaksi on suunnattu miehille ja kaksi naisille. Hinnaltaan kilpailukykyisissä uutuuksissa on keskitytty jalkineen mukavuuteen ja balansointiin.

Ignite Pwrsport on uusi versio Puman varsin suuren suosion saaneesta Ignite Spikeless Sport -kengästä. Päällinen on tehty vedenpitävästä verkosta pitäen jalkineen kevyenä. Verkko ei välttämättä ole kaikkein vakainta materiaalia, minkä vuoksi sen ympärille on lisätty eräänlainen kehys. Tällä tavalla verkosta saa ”mukavuushyödyn” menettämättä tasapainoa täydessä lyönnissä. Välipohja on tehty yhtiön omasta Ignite-vaahtomuovista, joka tarjoaa paitsi mukavuutta, tekee kengästä myös reagoivan.

Värivaihtoehtoja: 4
Suositushinta: 150,00 euroa

Grip Fusionin välipohja on hieman paksumpi. Se on valmistettu vaahtomuovin ja kumin yhdistelmästä edistäen Pwrsportin tavoin mukavuutta ja herkkyyttä. Pinkopohja on tehty vaahtomuovista, mikä lisää entisestään mukavuusominaisuuksia. Päällinen on kevyttä mikrokuitua. Pohjan pitoelementit on sijoitettu strategisesti, jotta pelaaja säilyttää ”yhteyden” maan pintaan.

Värivaihtoehtoja: 4
Suositushinta: 110,00 euroa

Naisten Monolite Cat Woven saattaa hintansakin puolesta kiinnostaa pelaajaa, joka haluaa hankkia useita erivärisiä vaihtoehtoja kenkäkaappiinsa. Tämän(kin) mallin päällinen on tehty verkosta, minkä vuoksi jalat hengittävät myös kuumana pelipäivänä. Välipohja on valmistettu monelle ennestään tutusta joogamatto-materiaalista.

Värivaihtoehtoja: 4
Suositushinta: 70,00 euroa

Niin ikään naisten mallistoon kuuluvan Ignite Statement Low -kengän välipohja on tehty Puman Ignite -vaahtomuovista, joten jalkine on samanaikaisesti vakaa ja mukava. Jälkimmäinen ominaisuus viimeisteltiin luomalla hyvä tila jalkaterälle, jotta varpailla olisi mahdollisuus liikkua vapaasti. Pohjassa on kaksi erityyppistä (kuusikulmainen ja v-muotoinen) pitoelementtiä. Nämä kaksi muotoa tekevät yhteistyötä tarjoten pitoa silloin kun sitä tarvitsee muodostamatta pohjasta ”oudontuntuista” kentän ulkopuolella.

Värivaihtoehtoja: 3
Suositushinta: 110,00 euroa

Kuvat: Puma Golf

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.