Pingin uutuusputterit vievät anteeksiantavuuden seuraavalle tasolle - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Pingin uutuusputterit vievät anteeksiantavuuden seuraavalle tasolle

Uuden Ping Anserin lavan kannassa ja kärjessä on volframi-painot. Kuva: Ping Golf

Yhtiö muuntelee mallistossaan strategista painojakaumaa volframin, teräksen ja alumiinin avulla.

Paljon on vettä virrannut Suomenlahdessa sen jälkeen kun Karsten Solheim alkoi 50-luvulla valmistaa puttereita autotallissaan Redwood Cityssä Kaliforniassa. Norjalaistaustainen Solheim perusti oman mailatehtaan vuonna 1959, ja siitä lähtien Ping on ollut yksi menestyneimmistä yhtiöistä putterimarkkinoilla.

Merkki lanseerasi huhtikuussa peräti 11 putterin malliston blade-versioista isokokoisiin malleteihin. Kaikkia malleja yhdistää korkea MOI-arvo, joka on synonyymi anteeksiantavuudelle.

Yhtiön perinteisimmän mallinimen, Anserin, kolmessa uudessa versiossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu lapa, jonka kannassa ja kärjessä olevat volframipainot nostaa MOI-arvoa tehden niistä Pingin mukaan kaikkien aikojen anteeksiantavimmat Anser-malliston putterit.

Fetch- ja Oslo H -puttereissa on alumiinipohja sekä 304-ruostumattomasta teräksestä valettu teräsrunko. Se merkitsee sitä, että suurin osa massasta on putterin kehällä, mikä kohottaa MOI-arvoa ja tekee näistä puttereista Ansereiden tapaan erittäin anteeksiantavia.

Täysin uudessa CA 70:ssä on tiheä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu pohjapaino, mikä madaltaa painopistettä ja antaa pelivaraa virhemarginaalin osalta. Pidettäessä MOI-arvoa puntarina, omaa luokkaansa on Harwood, jonka 6061-alumiinista valmistetun rungon jokaisessa neljässä kulmassa on 93-grammainen volframi-paino.

Kushin 4-, DS 72- ja Tyne 4 -puttereiden kantaosassa on teräspaino ja kärjessä volframipaino. Tämä siirtää niiden painopistettä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Suurin osa Ping Oslo H -putterin painosta on lavan kehällä. Kuva: Ping Golf

Kaikissa mallissa on pehmeä ja herkkä lyöntipinta perustuen Dual-Durometer PEBAX-inserttimateriaaliin (termoplastinen elastomeeri). Lyöntipinta – jossa on tasaiset ja matalat urat – koostuu kahdesta kerroksesta. Kiinteä taaempi kerros tarjoaa kunnon palautteen ja pituuskontrollin pitkissä puteissa. Etummainen kerros on puolestaan pehmeämpi antaen tarkkuutta tärkeisiin lyhyen etäisyyden putteihin.

Putterit on suunniteltu Pingin mukaan pelaajille, jotka nauttivat pehmeästä tunteesta, mutta pitävät napakan lyöntipinnan kaltaisesta herkkyydestä. Jokaisessa versiossa on musta PVD-viimeistely, ja samanvärinen kromipäällysteinen varsi viimeistelee putterin tyylikkään ilmeen.

Koko mallisto on saapunut Pingin jälleenmyyjlle.

Suositushinnat: 299,00 euroa, paitsi Harwood 449,00 euroa.

Korjaus: Muutettu 20.5. kello 13.33 puttereiden suositushinta uutiseen muiden paitsi Harwoodin osalta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje