23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Ping lanseerasi iBlade-raudat

Uutuusmallissa on paljon muutoksia verrattuna edeltäjäänsä, S55-rautoihin.

Pingin uusi iBlade pitää sisällään teknologiaa, joka tekee siitä yhtiön mukaan merkin kaikkien aikojen työstettävimmän ja anteeksiantavimman pienilapaisen raudan.

431 ruostumattomasta teräksestä valmistettu lyöntipinta on ohuempi, vahvempi ja tuottaa suuremman kimmoisuuden kuin edeltävässä 17-4 ruostumattomasta teräksestä valmistetussa S55-mallissa. Lavan takana on käytetty aiempaa enemmän elastomeeriä, mikä edistää tuntuvaa pehmeyttä osumassa.

Helpotusta on kohennettu myös epätarkoissa osumissa; lavan kärkeen sijoitettu neljä gramman lisäpaino virkistää lavan hitausmomenttia.

Pohjasta poistettua metallia siirrettiin lähemmäs lavan kantaa, ja pitkien sekä keskipitkien rautojen lisääntynyt bounce (kaksi astetta enemmän raudoissa 3–6 ja yksi aste rautaseiskassa) mahdollistaa lavan selkeämmän liukumisen nurmen läpi.

Raudat 3–9 ovat neljännestuuman pidempiä kuin S55-mallissa. Rautakolmosessa ja -nelosessa on suuremmat nostokulmat ja raudoissa 6–9 heikommat, tällä ratkaisulla halutaan lisätä johdonmukaisempaa pituuskontrollia.

Pingin tallipelaajista ainakin Louis Oosthuizen, Miguel Angel Jimenez, Daniel Summerhays, Brandon Stone ja Andrew Landry ovat jo ottaneet iBlade-raudat käyttöönsä.

iBlade-raudoissa on vakiona True Temperin Dynamic Gold -varret, grafiittivarsivaihtoehtona on Pingin oma CFS. Mailat on tilattavissa myös Ping AWT 2.0, Project X, True Temper XP 95 ja Nippon N.S. Pro Modus3 105 -varsilla ilman lisäkustannuksia.

Uutuusraudat saapuvat merkin jälleenmyyjille elokuun aikana. Suositushinnat: 4−PW, 1120 euroa (teräs) ja 1225 euroa (grafiitti).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje