21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][24]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Odyssey Red Ball – ensimmäinen todellinen pelinparannusputteri?

Merkin uutuusmalli kohentaa sekä lyöntiasentoa että tarkkuutta.

Odysseyn suunnittelijat ovat ahkeroineet suuntaamisen, anteeksiantavuuden ja lapainserttiin liittyvän teknologian kanssa siitä lähtien, kun brändi lanseerasi ensimmäisen Two-Ball-putterinsa 2000-luvun alussa.

Yhtiön insinöörityön tuorein hedelmä on uusi Red Ball -putteri, mikä on suunniteltu parantamaan erityisesti lyöntiasentoa ja suuntaamista.

Suunnittelun keskipisteenä on mailan nimen mukaisesti punainen pallo, joka on asetettu lavan yläosaan rakennetun tähtäimen alle. Mikäli pelaaja käy lyöntiasentoonsa siten, että punainen pallo on keskellä tähtäintä, hän tietää, että putterin lapakulma toimii johdonmukaisesti kerta toisensa jälkeen.

Toisin sanoen mailan suunnittelu ”pakottaa” asettamaan silmät suoraan pallon yläpuolelle, mikä tuottaa tarkan näkymän linjasta. Tarkkuutta edistää myös Versa-suuntausavustin, jonka tehtävänä on varmistaa, että putteri on suunnattu tarkasti kohdelinjalle.

Odysseyn uuden Red Ball -mallet-putterin muita ominaisuuksia ovat tour-tason äänellä ja tunteella varustettu White Hot RX -insertti sekä lavan äärilaitaan lisätty paino, mikä tuottaa korkeamman MOI-arvon sekä lisääntyneen anteeksiantavuuden ja vakauden.

”Tiedämme, että moni pelaaja kärsii huonosta puttiasennosta, ja myös tähtääminen tuntuu monelle olevan vaikeaa, vaikka sitä itse ei tiedosta”, Odysseyn Suomen myynnistä vastaava Mikael Juslin sanoi.

”Putteri auttaa pelaajia asettumaan oikeaan puttiasentoon ja myös tähtääminen ja suuntaaminen oikeaan kohteeseen on tällä mailalla helpompaa. Korkea MOI-arvo pitää lopulta huolen, että pelaajan tarvitsee keskittyä vain oikean vauhdin antamiseen.”

Odyssey Red Ball -putterit saapuvat tällä viikolla merkin jälleenmyyjille. Mallin suositushinta on 199 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)