Odyssey palkitsi Strickerin lojaalisuuden sopimuksella – upotellut putteja samalla putterilla jo 17 vuotta - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Odyssey palkitsi Strickerin lojaalisuuden sopimuksella – upotellut putteja samalla putterilla jo 17 vuotta

Steve Strickerin ja Odysseyn White Hot 2 -putterin yhteistyö on kestänyt poikkeuksellisen pitkään. Kuva: Getty Images

Nykyteknologialle kintaalla viittaava Steve Stricker ui vastavirtaan otettuaan kesäkuussa käyttöön vuoden 2006 Titleist-rautansa.

Steve Stricker on noussut viime aikoina otsikoihin monestakin syystä. Pariisin Ryder Cupin jälkeen USA:n joukkueen seuraavaksi kapteeniksi valittu Stricker voitti toukokuussa uransa ensimmäisen – tosin seniori-ikäluokan – majorin The Tradition -kilpailussa ja täydensi kokoelmaansa ylivoimaiseen tapaan viime viikonloppuna Indianassa pelatussa U.S. Senior Openissa.

Tusinan verran ykköstiloja PGA Tourilla ja viisi voittoa Champions Tourilla haalinut Stricker, 52, on herättänyt huomiota myös patinoituneilla välineillään. Todellinen katseenvangitsija on wisconsinlaisen Odyssey White Hot 2 -putteri, jota Mr. September on käyttänyt muutamia lyhytaikaisia periodeja lukuun ottamatta yhtäjaksoisesti 17 vuoden ajan.

Maailmanlistalla parhaimmillaan toisena ollut Stricker vaihdatti putterin lähes puhki kuluneen lyöntipinnan insertin maaliskuussa Tampan turnauksen alla ja samalla kertaa uusiksi meni myös varsi.

Ilmeisen innostuneena Strickerin lojaalisuudesta kulmarautaansa kohtaan, Odyssey tarjosi hänelle sopimusta ja paikkaa tour-pelaajiensa talliin. Diili koskee vain Champions-kiertueen kilpailuja, ei PGA Touria, missä Stricker edelleenkin pelaa noin puolet kilpailuistaan.

Samalle ”yesterday-osastolle” kuuluvat myös Strickerin Titleist 755 Forged -raudat, joilla hän saavutti viime vuosikymmenellä viisi voittoa 2,5 vuoden sisällä. Pidettyään vanhan liiton rautojaan hetken aikaa telakalla, Stricker otti mailat takaisin käyttöönsä kesäkuussa.

Yhteensä kahdeksassa Ryder tai Presidents Cupissa pelannut herrasmiesgolfari on läpi uransa arvioitu ammattilaiskiertueiden parhaiden puttaajien joukkoon, ja on tunnetusti toiminut myös Tiger Woodsin puttimentorina.

Lue seuraavaksi: Vanhassa vara parempi? – isoilla kiertueilla on useita ”eilispäivän” mailoja käyttäviä pelaajia

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje