23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Näistäkö McIlroyn, Rahmin ja Dayn uudet työkalut?

TaylorMade P760:n progressiivinen kokoonpano poistaa paremmilta pelaajilta tarpeen koostaa settinsä useammasta mallista.

TaylorMade on tuomassa syysmarkkinoille P760-rautasarjan, joka korvaa merkin mallistossa P750- ja P770-sarjat.

Kilpapelaaja-kategoriaan suunnattu P760 tarjoaa progressiivisessa hengessä kontrollia lyhyillä raudoilla sekä enemmän anteeksiantavuutta ja pituutta pitkillä raudoilla. Merkin tähtipelaajiin kuuluvat Rory McIlroy, Jon Rahm ja Jason Day ovat jo ehtineet kiitellä testeissään uutuusrautojen ominaisuuksia.

Lyhyemmät mailat muistuttavat olemukseltaan perinteisempiä taottua rautoja, kun taas onttorakenteisissa 3–7-raudoissa on käytetty TaylorMaden Speedfoam-teknologiaa.

Edellä mainittu tuottaa anteeksiantavuuden ohella hieman suuremman pallonnopeuden auttaen ylläpitämään mailojen välillä selkeät välimatkat edetessä kohti pidempiä rautoja.

Speedfoam-teknologia myös parantaa ääntä ja osumatunnetta.

”Suunnittelun taustalla oli tehdä tour-tason rauta kaikkine elementteineen, joista paremmat pelaajat ovat kiinnostuneita”, yhtiön suunnitteluosaston johtaja Brian Bazzel sanoi.

”Tuloksena oli sarja, joka inspiroi pelaajan luottamusta, oli sitten tarkoitus lyödä läheltä lipulle tai pidemmältä matkalta viheriölle.”

Lapa asettuu kokonsa puolesta keskivaiheille P-sarjan rautamallistossa. Kuva: TaylorMade

TaylorMaden mukaan P750- ja P770-sarjat aiheuttivat pelaajissa hieman hämmennystä, koska mailojen välinen ero ei ollut erityisen tunnistettava. Tällä lienee ollut keskeinen vaikutus korvaavan mallin lanseeraukseen. Yhtiön ”P-mallisto” koostuu jatkossa P760:n ohella P730- ja P790-sarjoista.

Mallisarjan numerolla on suora yhteys lavan halkaisijaan, joten P760 asettuu kooltaan kahden poisjäävän mallin välimaastoon.

Progressiivinen kokoonpano poistaa P760:een mieltyneeltä tarpeen etsiä itselleen sopivia rautoja kahdesta eri mallista. Maila on ensisilmäyksellä myös varsin esteettisen ja modernin oloinen luomus.

P760-sarja saapuu TaylorMaden jälleenmyyjille marraskuun alussa. Seitsemän mailan setin suositushinta on 1399 euroa.

Mallistosta on saatavana raudat 3-AW. Hyllyversio on varustettu True Temper Dynamic Golf 120 -varsilla (S300, X100) ja Golf Pride Tour Velvet 360 -gripeillä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje