Mizuno rynnii kenkämarkkinoille viiden uuden mallin turvin - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Mizuno rynnii kenkämarkkinoille viiden uuden mallin turvin

Kaikki uutuusmallit ovat vedenpitäviä ja huomattavan kevyitä.

Mizuno on valmistanut golfkenkiä jo usean vuoden ajan. Pitkään se on pyrkinyt valtaamaan oman jalansijansa golfkenkämarkkinoilta Wave Cadence -mallillaan laajentamatta mallistoaan erityisen leveäksi. Hyvät kokemukset Wave Cadencesta ovat kuitenkin saaneet Mizunon kääntämään kelkkansa ja nyt se tuo markkinoille peräti viisi uutta kenkämallia.

Kaikki ovat vedenpitäviä ja kaikilla on myös vuoden vedenpitävyystakuu. Toinen yhdistävä tekijä on keveys. Turhasta painosta jaloissa ei ole golfarille mitään hyötyä, kävelläänhän golfkierroksella noin kymmenen kilometriä.

”Mizunon osaaminen kengissä on kovalla tasolla, vaikka merkki ehkä golfareille on vielä vähän vieras. Kengät ovat jo saaneet hyvän vastaanoton Keski-Euroopassa ja kaikki viisi mallia saadaan myös Suomeen. Hinnoittelu on kohdallaan ja hinta-laatusuhde todella kova”, Mizunon maahantuonnista vastaava Leon Nadbornik kertoo.

Mizuno Nexlite Pro

Huippukevyt, vain 270 gramman painoinen, perinteinen nahkainen golfkenkä vaihdettavilla ruusukkeilla. Välipohjassa käytetään Mizunon lenkkikengistä tuttua rakennetta, joka on osoittautunut toimivaksi jo Wave Cadence -mallissa. Boa-kiristys ja vuoden vedenpitävyystakuu. 159,00 euroa.

Nexlite GS Spiked

Vedenpitävä ja kevyt (280g) keinonahkainen versio Nexlite-kengästä, jossa on viisi vaihdettavaa ruusuketta. Boa-kiristys ja vuoden vedenpitävyystakuu. 139,00 euroa

Nexlite GS Spikeless

Höyhenen kevyt, 235-grammainen ja silti vedenpitävä kenkä keinoahkaisella päällisellä. Kulutusta kestävä X10-kumipohja on pitävä kaikissa keleissä. Boa-kiristys ja vuoden vedenpitävyystakuu. 119,00 euroa

Nexlite 008 BOA

Toinen höyhenenkevyt (235 g) malli, jossa on keskitytty maksimaaliseen hengittävyyteen. Kulutusta kestävä ja pitävä X10-kumipohja takaa pidon. Boa-kiristys ja vuoden vedenpitävyystakuu. Naisille oma malli, joka kuvassa. Pääkuvassa miesten malli. 129,00 euroa.

G-Style

Malliston rennoin kenkä, jossa on panostettu mukavuuteen unohtamatta vakautta. Skeittikenkämäinen ulkonäkö ja hitusen painavampi kuin muut tulokkaat, 320g, mutta silti huomattavan kevyt. Vuoden vedenpitävyystakuu. 99,00 euroa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje