23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Kim Koivulle monivuotinen välinesopimus TaylorMaden kanssa

Ensimmäistä kokonaista kauttaan ET:llä pelaavan Koivun välinerepertuaari tulee nyt TaylorMadelta. Katso koko bägin tarkka sisältö.

Tarkkaavaisimmat Euroopan kiertueen kisalähetyksiä seuranneet huippugolfin ystävät ovat luultavasti huomanneet, että Kim Koivu on jo tovin aikaa käyttänyt TaylorMaden välineitä.

TaylorMaden bägissä seisoo tukevasti Koivun nimi, ja välinevalmistajan logo näyttää koristavan myös pelaajan lakkia.

Merkin myynnistä Suomessa vastaava Pekka Palotie sanoi, että Koivu on yksi useista eurooppalaisista pelaajista, joiden välinesopimuksesta yhtiö tulee informoimaan lähiaikoina.

”Meillä tätä Koivun sopimusasiaa on hoitanut tour-osasto, joten sen yksityiskohtaisempia tietoja en osaa siitä kertoa”, Palotie totesi.

Koivu itse vahvisti Australiasta alkuviikolla tehneensä useamman vuoden sopimuksen valmistajan kanssa.

”Kyseessä on kolmen vuoden diili. Kaikki mailat ja kamat tulevat TaylorMadelta. Tänä vuonna voin tosin pelata millä vain haluan, jos ei homma skulaa (toimi)”, hän sanoi.

Koivu käytti viime kaudella Mizunon rautoja, bägiä sekä paitoja. Pallot tulivat Titleistiltä, jonka logo oli myös hänen päähineessään.

”Kim pelasi jo vuonna 2018 meidän ’puutavaralla’. Hän kokeili jossain vaiheessa myös toisen merkin puita, mutta palasi takaisin TaylorMaden malleihin. Sen jälkeen hän voitti Vierumäen CT-kisan, ja varmisti pian nousunsa Euroopan kiertueelle”, Palotie sanoi.

TaylorMade satsaa Palotien mukaan nyt nuoriin nouseviin pelaajiin.

”Strategia on hieman muuttunut. Meille jäi vähän enemmän pelivaraa, kun Justin Rose vaihtoi Honmalle. Mielellään olisimme pitäneet maailmanlistan ykkösen pro-tiimissä, mutta emme pystyneet vastaamaan Honman tarjoamiin summiin.”

Palotie piti mahdollisena, että Koivun ja muiden uusien TaylorMade-pelaajien sopimukset julkaistaan siinä vaiheessa, kun merkin tuoreimmat mallit ilmestyvät jälleenmyyjien hyllyihin.

”Uutuuksien myynti käynnistyy tänä perjantaina.”

Kim Koivun bägin sisältö:

Driver: M6 9.0°, Accra Tour-Z 465 -varsi
Väyläpuu: M4 Tour 15°, Accra Tour Z-475 -varsi
Väyläpuu: M4 Tour 19°, Accra TourZ-485 -varsi
Utility-rauta: GAPR LO #2 (19°), Nippon DP10X -varsi

Koivu käyttää vaihdellen 19-asteista puuviitosta ja GAPR LO -utility-rautaa riippuen kentän asetuksista, vaativuudesta ja olosuhteista.

Raudat ja wedget:

P750: 3-6, KBS Tour 130X -varret
P730: 7-PW, KBS Tour 130X -varret

Milled Grind 54° Wedge, DG S400 -varsi
Milled Grind Hi-Toe 60° Wedge, DG S400 -varsi

Putteri: Spider X Copper/White

Pallo: TP5

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje