Kaikkien aikojen paras 2-Ball? - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Kaikkien aikojen paras 2-Ball?

Odyssey 2-Ball -putterin suosio on kestänyt kaksi vuosikymmentä. Callawayn uutuus yhdistelee uutta teknologiaa ja kaksi legendaarista palloa.

Golfvälineiden joukosta löytyy joitakin legendaarisia malleja. Odysseyn 2-Ball -putteri lukeutuu niihin. Se tuli markkinoille 20 vuotta sitten vuonna 2001. Malli valloitti heti vahvan jalansijan putterimarkkinoilta eikä ole lainkaan tavatonta, että alkuperäinen 2-Ball on edelleen aktiivikäytössä golfareilla taitotasoa katsomatta.

Callawaylla, jonka tuotemerkki Odyssey on, 2-Ballin menestys ei ole jäänyt huomaamatta. Vuosien saatossa on lanseerattu jos jonkinmoisia 2-Ball -puttereita, joissa ainoa yhdistävä tekijä alkuperäiseen putteriin saattaa olla kaksi valkoista, pyöreää levyä osumapinnan takana keskilinjan jatkeella. Alkuperäisen 2-Ballin hengessä myös moderneissa 2-Balleissa on tyypillisesti  suurikokoinen mallet-lapa ja pehmeä osumatuntuma osumapintainsertin ansiosta.

Nimensä 2-Ball saa noista pyöreistä ”palloista”. Ne ovat halkaisijaltaan samankokoisia kuin golfpallo. Mallin uraauurtavin innovaatio onkin tämä kolmen pallon jono, joka muodostuu pallosta ja putterin lavan yläpinnassa olevista valkoisista levyistä, sillä se auttaa hahmottamaan ja linjaamaan putin suunnan.

Callaway tuo maaliskuussa kauppoihin uuden Odyssey Ten 2-Ball-putterin. Se on merkin mukaan kaikkien aikojen paras 2-Ball, jossa uusi teknologia yhdistyy kahteen valkoiseen palloon lavan yläpinnassa. Mikään muu ei sinänsä enää muistuta vanhasta 2-Ballista. Lapa on MOI-arvoltaan huomattavan suuri ja näin siis erittäin anteeksiantava.

Ten-sarjassa on saatavana vaihtoehto, joissa legendaariset valkoiset pallot on jätetty puhtaan valkoisiksi, sekä mallit, joissa pallojen läpi kulkee yksi tai kolme tähtäysviivaa mallista riippuen. Ten-sarjalaisia löytyy myös ilman kahta valkoista palloa. Puttereissa on Callawayn käyttämä Stroke Lab -varsi, jonka alaosa on terästä, yläosa grafiittiseosta. Uutuuden hintalappu on 349,00 euroa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje