Golfpallopakkauksesta hyönteishotelli – nyt on helppo tehdä golfilla hyvää! - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Golfpallopakkauksesta hyönteishotelli – nyt on helppo tehdä golfilla hyvää!

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Golf Coat oy:n idea on niin toimiva, että herää vain kysymys, miksei tätä ole kehitetty jo aiemmin?

Golf Coat Oy on kehittänyt yhteistyössä pakkaus-suunnittelutoimisto Futupackin kanssa golfpallopakkauksen, jonka elämä jatkuu sen jälkeen, kun sen sisältö on hutkittu reikään tai jonnekin muualle.

Tyhjä pakkaus nimittäin toimii kotina hyönteisille tai ”viiden tähden hotellina perhosille”, kuten tiedotteessa muotoillaan.

”Olen itse kerännyt pikkupoikana perhosia ja olen aina ollut myös kiinnostunut näistä asioista ja luonnon monimuotoisuuden edistämisestä, että kyllä tässä taustalla on enemmän halua tehdä hyvää kuin mikään varsinainen bisnes”, ”Aki Kuivaniemi Golf Coat Oy:stä kertoo.

Uusi hyönteishotelli-golfpallopakkaus tulee markkinoille tulevan kevään aikana ja pakkaukset on personoitavissa vastuullisten yritysten näköisiksi.

”Neljän aikaa aamuyöllä heräsin, ja silloin pärähti päähän idea tästä. Kun esitin sen serkulleni, niin hän oivalsi heti mitä ajoin takaa, ja lähti rakentamaan jotain ihan muuta. Eli idea syntyi aika erilaisena kuin mitä se nyt on”, Kuivaniemi sanoo.

Hyönteishotellin saa rakennettua myös mm. muumikuosilla.

Golfpallopakkaukseen tulee mukaan käyttöohje ja tulossa on ihan videoidut ohjeet. Pakkauksessa on mukana kiinnike ja katto, joten ihan vähän pitää askarrella, että hyönteishotelli on valmis”, Kuivaniemi kertoo.

Jatkossa pakkauksiin printataan myös QR-koodi. Kun sen lukee puhelimellaan jättäessään pakkauksen pörriäisten iloksi, tallentuu hyönteishotellin paikka Google Mapsiin.

Pakkaukset on valmistettu Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Boardin kevyestä kartongista ja pakkausten suunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto Futupack. Pakkauksen valmistaa Pyroll Pakkauksiin kuuluva PackageMedia Oy.

Golf Coat Oy on jo toistakymmentä vuotta toimittanut Suomeen ekologisia BioGolfTee -tuotteita omasta tuotannostaan, joten ekologisten ratkaisuiden ja golfin yhdistäminen on yritykselle tuttua.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje