Välineet |
27.3.2018

Golf GameBookin saa nyt suomen kielellä

GameBookiin tuoreessa päivityksessä on useita uusia toimintoja. Sovellus on saatavilla nyt myös suomen ja ruotsin kielellä.

Golf GameBook on esitellyt kauden 2018 ensimmäisen merkittävän tuotepäivityksensä. Uudessa 8.0-julkaisussa on uusia ominaisuuksia, joiden luvataan parantavan käyttäjän golfkokemusta.

Uudessa versiossa on mm. Chatti & Ryhmät -toiminto, jonka avulla käyttäjät voivat olla helposti yhteydessä muihin golfareihin, hallita omia sidosryhmiään ja perustaa pelejä ryhmän jäsenille.

”Chatti ja Ryhmät -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat olla helposti yhteydessä muiden pelaajien kanssa, vaikka heillä ei olisi toistensa puhelinnumeroita. Käyttäjät voivat nyt käydä keskusteluja joko yhden tai useamman henkilön kesken GameBookin sisällä ja helposti lisätä ryhmän jäsenen mukaan pelin perustamisvaiheessa”, kertoo Topias Rajajärvi, GameBookin tuotejohtaja.

Toinen tärkeä uudistus päivityksessä on Haasteet. Toiminnon avulla GameBookin käyttäjät voivat liittyä erilaisiin haastekilpailuihin, jotka voivat vaihdella esim. birdien tekemisestä alle sadan lyönnin kierrosten pelaamiseen. Kauden aikana GameBook tekee yhteistyötä useiden kolmansien osapuolten kanssa tuottaakseen uusia ja jännittäviä haasteita käyttäjilleen.

GameBook on nyt saatavana ruotsin ja suomen kielellä, ja uusia kieliversioita on tulossa kauden aikana.

”Viimeisten kuukausien aikana olemme tehneet merkittäviä investointeja varmistaaksemme, että tuotevalikoimamme vahvaa ydintä voidaan skaalata maailmanlaajuisesti. Uudet 8.0 julkistuksen ominaisuudet yhdistettynä aiemmin esiteltyyn Kultajäsenyyteen sekä Suomen Golfliiton kanssa aloitettuun kumppanuuteen ovat ensimmäisiä esimerkkejä, joita moderni teknologiaosaamisemme voi tarjota golfareille”, kertoo Mikko Manerus, GameBookin toimitusjohtaja ja perustaja.

GameBookilla on yli 570 000 rekisteröitynyttä käyttäjää yli 200 maassa. Sovelluksen voi ladata App Storen kautta iOS:lle ja Google Play -kaupasta Androidille.

Lähde: tiedote

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.