Välineet |
3.10.2017

Golf GameBookilta maksullinen Gold-jäsenyys

Maksullisen version etuja ovat mm. mahdollisuus käyttää sovellusta ilman mainoksia sekä entistä paremmat tilastopalvelut.

Golf GameBook, digitaalinen tuloskortti iPhonelle sekä Androidille, lanseeraa uuden maksullisen version, joka mahdollistaa käyttäjille tarkemmat tilastot, private game -vaihtoehdon ja näytettävien mainoksien hallinnoinnin. Käytännössä sovellusta voi käyttää ilman mainoksia tai näytettäviä mainoksia voi rajata.

Gold-jäsenyys maksaa 19,99 euroa vuodessa. Kuuden kuukauden tilaus on hinnaltaan 14,99 ja kuukausimaksi 2,99 euroa.

Yrityksen mukaan maksullinen Gold-jäsenyys on kehitetty käyttäjien palautteen pohjalta.

“Uusien ominaisuuksien valmistelussa on kuunneltu käyttäjiltämme saatua palautetta ja meidän täytyykin kiittää erityisesti aktiivisimpia GameBookin käyttäjiä. Myös jatkossa käyttäjiltä tuleva palaute tulee vaikuttamaan olennaisesti tuotteemme kehitykseen”, lupaa sanoo Mikko Manerus, Golf GameBookin toimitusjohtaja.

Sovelluksen suosio ei näytä hiipumisen merkkejä ja kuluva vuosi on latausten/ rekisteröintien määrässä mitattuna toistaiseksi paras. Rekisteröinnit ovat kasvaneet Suomessa 190% ja pelatut kierrokset 35% vuoteen 2016 verrattuna.

Lähde: Tiedote

Kommentit

Kiitos palautteesta, olemme nopeuttaneet päivitys syklejä minkä takia on erityisen tärkeää pitää GameBook jatkuvasti päivitettynä uusimpaan versioon. Jokainen päivitys tuo uusia toiminallisuuksia sekä parannuksia luotettavuuteen. Mainitsemianne ongelmia on havaittu vanhemmissa versioissa, suosittelen lämpimästi päivittämistä versioon 7.0, toivottavasti tämä ratkaisee nuo kyseiset ongelmat. Pidämme korvat ja silmät auki myös jatkossa ja tulemme parantamaan luotettavuutta entisestään. Jokainen euro Gold jäsenyydestä menee jatkokehitykseen, mikä taas auttaa meitä nopeuttamaan kehitystä entisestään. Mane / GB

Allekirjoitan RIPA58:n ajatukset sovelluksesta. Käyttöliittymä sinänsä on yksinkertainen ja jokseenkin jopa nopeahko käyttää. Silti ns. lastentaudit vaivaavat ainakin androitilla käyttäessä, pätkii, kaatuu, ei käynnisty, sinkoilee näytöllä jne… Ehdottomasti pitäisi saada softa vakaaksi ennen kuin rupeaa maksullisia kultajäsenyyksiä edes tarjoaamaan. Toivottavasti GB CEO eksyy lukemaan kommenttimme 🙂

Hmmm… mahtaakohan kultaversio toimia kaatuliematta? Huomasin, että ainakin omassa iPhonessa Gamebook kaatuu, jos käytän vaikkapa iPhonen kamerasovellusta kierroksen aikana. Sen jälkeen kierros onkin Gamebookin mielestä pelattu, eikä tuloksia voi enää kirjata, paitsi jälkikäteen netissä. Uusia hienoja ominaisuuksia on tullut paljon, mutta samalla perusasiat alkavat olla hukassa.

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.