23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Gary Woodlandista Wilsonin pelaajatiimin keulakuva

Välinevalmistaja kertoi tarkkailleensa "ykköstykikseen" kaavailemaansa Woodlandia pidempään.

Wilson Golf ilmoitti tällä viikolla tehneensä pitkäaikaisen sopimuksen maailmanlistalla sijalla 31 olevan Gary Woodlandin kanssa.

PGA Tourilla kolme kilpailua voittaneella Woodlandilla ei ollut sopimusta minkään merkin kanssa, sillä hänen monivuotinen yhteistyönsä urheilutekstiilivalmistaja Under Armourin kanssa päättyi vuodenvaihteessa.

Wilsonin kiikarissa jo pitkään olleen Woodlandin bägistä bongattiin jo marras-joulukuun vaihteessa pelatussa Hero World Challenge -kilpailussa nippu Wilsonin prototyyppi-rautoja. Kontrahti kattaa vähintään kymmenen yhtiön valmistamaa mailaa, mutta tarkempi kokoonpano hakee vielä muotoaan.

Prototyyppirautojen ja V4-utility-raudan ohella Woodlandilla on Wilson Golfin toimitusjohtajan Tim Clarken mukaan Havaijin voittajien turnauksessa mukanaan myös merkin uusi Cortex-draiveri, joka voitti loppuvuodesta Yhdysvalloissa Wilsonin järjestämän suunnittelukilpailun.

”Meidän tavoitteenamme on tehdä Garystä ykköskeulakuvamme, ja saada hänen bägiinsä niin monta tuotettamme kuin mahdollista. Se voi tarkoittaa jossain vaiheessa myös palloa”, Clarke kertoi.

Tournament of Champions -kilpailun ensimmäisellä kierroksella Woodland, 34, käytti Pingin G400-draiveria, jolla hän pelasi myös ennen joulua käydyssä QBE Shootout -turnauksessa.

Wilsonin tallissa ovat ennestään kolminkertainen major-voittaja Padraig Harrington, Kevin Streelman sekä Brendan Steele, jonka tiedetään vaikuttaneen keskeisesti niiden rautojen suunnitteluun, joilla Woodland pelaa parhaillaan Havaijilla.

Yhtiön pro-tiimiin tuli muun muassa Woodlandiin uppoavin kulujen kattamiseksi väljyyttä, kun pitkäaikainen ”Wilson-kasvo” Troy Merritt vaihtoi Titleistille.

Vuoden vaihduttua välinesopimusuutiset ovat hiljalleen nousemassa tapetille. Justin Rose (ex-TaylorMade) allekirjoitti vastikään pitkän sopimuksen Honman kanssa. Kevin Na (ex-Titleist) puolestaan ilmoitti sosiaalisen median välityksellä tehneensä diilin Callawayn kanssa.

Kommentti: Gary Woodland on pitkästä aikaa Wilsonin verkkoon uinut isompi kala, mikä kertoo siitä, että yhtiö haluaa nostaa profiiliaan näkyvyydessään. Tuntuvan tasonnoston se on jo tehnyt golftuotteidensa osalta kuluvalla vuosikymmenellä. Wilsonilla on vielä matkaa suuruusvuosiensa kaltaiseen riemukulkuun, mutta Amer Sportsin ylpeys on hyvällä tiellä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje