23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Garminilta taskuun mahtuva lyöntitutka kuluttajille

Garmin Approach G80.

Garminin Approach G80 tuo pelinomaisuuden mukaan range-harjoitteluun.

Teknologiayhtiö Garmin tuo markkinoille ensimmäisen golfiin suunnitellun käsilaitteensa, jossa hyödynnetään sekä GPS-tekniikkaa että lyöntitutkaominaisuuksia.

Tutkaominaisuuksien avulla golfarit voivat analysoida suoritustaan niin rangella kuin pelikierroksenkin aikanakin. Laite mittaa golfmailan lavan nopeuden, pallon nopeuden, smash factorin, svingitempon ja arvioidun matkan.

Approach G80 -laitteessa on lukuisia erilaisia harjoittelu- ja pelitiloja. Harjoittelutiloissa omaa lyöntiä voi tutkia ja analysoida laitteen mittaamien arvojen avulla. Pelinomaisuuskin on tuotu mukaan. Target Practice -tilassa käyttäjä voi keskittyä draiveri-, rauta- tai lähipeliin ja saada pisteitä siitä, miten hyvin hän osuu tietyllä etäisyydellä oleviin kohteisiin.

Varsinaisessa pelitilassa voi puolestaan pelata virtuaalikierroksia yli 41 000 golfkentällä ympäri maailman. Virtual Round -tilassa golffarit voivat puolestaan nostaa panoksia ja pelata simuloituja turnauksia eri puolilla maailmaa olevia käyttäjiä vastaan.

Laitteen etäisyysmittarin Plays Like Distance -ominaisuus antaa mitatulle matkalle viitteellisen arvon, jossa on otettu huomioon pelaajan sijaintipisteen ja kohteen välinen korkeusero. PinPointer -toiminto puolestaan toimii kuin kompassi ja osoittaa viheriön suunnan haastavissa sokkolyönneissä. Laitteessa on digitaalinen tuloskortti neljälle pelaajalle.

Approach G80 -laitteessa on 3,5 tuuman terävä värikosketusnäyttö. Akun Garmin lupaa kestävän parhaimmillaan viitisentoista tuntia. Laitteen takakannessa on kekseliäs pallon syvennys, jonka avulla laitteen voi asettaa eteensä nojaamaan golfpalloa vasten.

Approach G80 -laitteen suositushinta on 539 euroa. Toimitukset alkavat Garminin mukaan ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje