29.9.–6.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][17]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Garmin toi markkinoille golfkellojen kruunaamattoman kuninkaan

hot-list-banner

MARQ Golfer on ulkoisesti edustava ja sisäisesti nykaikainen golfkello, joka ei jätä juuri toivomisen varaa. Siksi hintalappukin on toista maata kuin perinteisissä urkkakelloissa.

Garmin MARQ Golfer on uusin tulokas merkin MARQ Collection -kellomallistoon. Malliston kaikki tuotteet edustavat älykellojen parempaa päätä. Toiminnallisuuksia riittää ja materiaalit ovat korkealuokkaisia.

MARQ Golfer on moderni älykello, jossa on sekä älyominaisuudet, edistyksellisimmät Garmin golf-toiminnat ja monilajitoiminnot. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista: kellossa on 46 mm titaanirunko, keraaminen sisäkehä, johon on syövytetty golfkentän 1–18 reiän numerot ja kolmisävyinen vihreä jakardikudottu nylonranneke.

Kellossa on kupera safiirilasi ja terävä näyttö. Kellossa on lukuisia älytoimintoja, kuten musiikin tallennus, Garmin Pay™ -lähimaksu, älykkäät ilmoitukset, jatkuva aktiivi­suuden seuranta sekä rannesykeanturi ja Pulse ox-pulssioksimetri. Garmin QuickFit™ -vaihtorannekejärjestelmän kanssa yhteensopivan kellon tyyliä on helppo muuttaa uudella rannekkeella.

Kellossa on esiladattuna yli 41 000 golfkenttää värillisine CourseView -karttoineen, joista esimerkiksi etäisyys viheriön etu- ja takareunaan ja keskikohtaan on helppo hahmottaa nopeasti. Estenäkymässa pelaajan on helppo tarkistaa nopeasti jokaisen esteen sijainti kartalla ja välttää niitä pelin aikana. Kellon PlaysLike Distance-toiminto ottaa huomioon väylän korkeuserot ylä- ja alamäkilyöntien kohdalla. Virtuaalicaddie puolestaan osaa ehdottaa jokaiseen lyöntiin parhaiten sopivaa mailaa analysoimalla tuulen nopeutta, kentän muotoja sekä pelaajan pelinopeutta ja aikaisempia lyöntejä.

“Ensivilkaisulla MARQ Golfer -kellossa ei kuvittelisi olevan huippu­luokan GPS-tekniikkaa tai älytoimintoja, koska se näyttää kauniilta kuin koru. Olen kuitenkin todennut, että kello soveltuu erinomaisesti jatkuvaan käyttöön, niin toimistossa kuin golfkentälläkin”, Garmin Golf -brändin maailmanlaajuinen suurlähettiläs ja golflegenda Greg Norman hehkuttaa.

Kellossa on useita pelaamista auttavia toimintoja. Yhdellä vilkaisulla näkee esimerkiksi sen, mihin lähestymislyönnit tyypillisesti vuotavat.

Kellossa on myös Autoshot round analyzer, joka mittaa ja tallentaa automaattisesti havaittujen lyöntien pituuden. MARQ Golfer -kellon pakkauksessa on mukana kolme Approach CT10 -lyöntianturia vieläkin tarkempaa automaattista pelinseurantaa varten, johon kuuluvat sijainti, etäisyys ja mailatyyppi.

MARQ Golfer -älykellossa on ladattava litiumakku, jonka luvataan kestävän jopa 12 päivää älykellotilassa ja kolme golfkierrosta yhdellä latauksella. Kellon suositushinta on 1 950 euroa.

Niin erilainen ja houkutteleva uutuus on kyseessä, että Golfpiste ottaa kellon testiin. Kattavampi analyysi ja testitulos luvassa loppukesällä.

Lisätietoja: www.garmin.com/marq.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje