Edullisestikin saa hyvää – kiinnostavaa teknologiaa sisältävä Clevelandin putterimallisto laajentui - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Edullisestikin saa hyvää – kiinnostavaa teknologiaa sisältävä Clevelandin putterimallisto laajentui

Elevado Plumber's Neck on yksi Cleveland Golfin uusista putterimalleista. Kuva: Cleveland Golf

Sekä blade- että mallet-versiot irtoavat alle 200 eurolla.

Cleveland Golf lanseerasi kauden alla kuusi uutta putteria Frontline-mallistoonsa. Laajennetun valikoiman ansiosta yhtiö uskoo, että sillä on nyt tarjolla mallisto, josta löytyy jokaisen pelaajan lyöntitapaan ja mieltymyksiin soveltuva putteri.

Cleveland on onnistunut napsimaan muun muassa GolfDigestin Hot Listillä tunnustusta puttereillaan, joiden hintalappu on huomattavasti pienempi kuin kilpailijoiden malleissa. Frontline jatkaa samalla linjalla.

Aikaisempien Frontline-mallien tavoin uutuusputtereiden lyöntipinnan painopiste on siirretty eteenpäin. Pallo lähtee siten lavasta suorempaan ja tarkemmin säilyttäen myös paremmin pituuskontrollin, vaikka osuma kohdistuisi keskikohdan ulkopuolelle.

”Frontline-putterit ovat muuttaneet käsitystämme puttereiden painotuksesta. Mahdollisimman lähellä lyöntipintaa oleva paino maksimoi anteeksiantavuuden. Tämä ilmenee suorempina putteina epätarkasta osumasta huolimatta ”, Cleveland Golfin Euroopan yksikön tuoteasiantuntija Joe Miller taustoitti yhtiön Frontline-teknologiaa.

”Riippumatta, mihin kohtaan inserttiä osuu, pallo lähtee suoraan ja vierii yhtä pitkälle.”

Suoralla tai kaarevalla puttisvingillä lyöville pelaajille on tarjolla erilaisia lapamalleja erilaisilla varsitaivutuksilla. Malliston puttereita yhdistää toimiva teknologia ja edullisuus, mikä ei ole tänä päivänä kovinkaan yleinen kombinaatio välinemarkkinoilla.

Uudet Cleveland Fronline -putterimallit, 2.0 Flow Neck, 8.0 Slant Neck/Single Bend, 10.5 Slant Neck/Single Bend sekä Elevado Plumber’s Neck, saapuvat merkin jälleenmyyjille maaliskuun jälkipuolella.

Cleveland Frontline -puttereiden suositushinnat:

Blade-versiot: 179,00 euroa
Mallet-versiot: 199,00 euroa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje