23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Ecco täydensi suosittua BIOM Hybrid 3 -mallistoaan

Merkin kansainväliseen maineeseen nostanut mallisto laajenee uusilla variaatioilla. Vuoden 2019 malleissa Ecco esittelee myös uutta Fluidform-teknologiaa.

Tanskalainen Ecco on tuonut markkinoille useita uusia versioita suosittuun ja palkittuun BIOM Hybrid 3 -mallistoonsa. Väriskaala on laajentunut erilaisilla kombinaatioilla ja mallien joukkoon tekee tuloaan derby-tyyppinen jalkine, jossa nauhoitusaukon molemmin puolin on etuosasta irrallaan olevat siivekkeet.

BIOM Hybrid 3 GORE-TEX -jalkine on merkin suosituin malli, joten ymmärrettävästi Ecco haluaa jatkaa sen menestyksekästä tarinaa erilaisin variaatioin.

Kengän teknologisesti tärkein yksityiskohta liittyy TRI-FI-GRIP-ulkopohjaan, joka Eccon mukaan takaa monikäyttöisen ja eri vyöhykkeisiin jaetun suorituskyvyn edistäen vakautta, kestävyyttä ja tukea jalan pyörivässä liikkeessä.

Kattavan tutkimustyön ja tietokoneanalyysien tuloksena ideoitu ”vyöhykkeellinen” ulkopohja on valmistettu kestävästä termoplastisesta polyuretaanista. Tämä auttaa kenkää säilyttämään suorituskykynsä kentällä ja sen ulkopuolella.

Uusissa malleissa nauhoitusaukon molemmin puolin on etuosasta irrallaan olevat siivekkeet. Kuva: ECCO Golf

Yhtiön omissa tehtaissa tuotettu ECCO Racer Yak -nahkapäällinen antaa kengälle hengittävyyttä ja kestävyyttä. Vuoden 2019 malleissa on käytetty Fluidform-teknologiaa, jossa päällinen ja ulkopohja on yhdistetty yksiosaiseksi jalkineeksi ilman liimaa ja ompeleita.

Golf Balancessa golfkenkien myynti jakautuu käytännössä neljän merkin kesken. Myyntipäällikkö Tommi Mäkinen ei erittele tarkempia lukuja, mutta kertoo FootJoyn olevan listan kärjessä.

”FJ on ykkönen. Ecco, Puma ja Adidas tulevat tasaisena rintamana kannoilla”, hän luettelee.

BIOM Hybrid 3 on lisännyt Eccon myyntiosuuksia tultuaan alun perin markkinoille loppuvuodesta 2017.

”Se on myös meillä Eccon myydyin kenkämalli”, Mäkinen sanoo.

Suositushinnat:

ECCO BIOM Hybrid 3
209,90 euroa (199,90 euroa, naisten malli)

ECCO BIOM Hybrid 3 (BOA-kiinnitys)
229,90 euroa (219,90 euroa naisten malli)

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje