Cobran F-Max-raudat kuuluvat isolapaiseen pelinparannuskategoriaan. Kuva: Cobra Puma
Välineet |
5.8.2017

Cobran uusi F-Max: Kevyesti pidemmälle ja suoraan

Elokuussa myyntiin tuleva sarja tarjoaa anteeksiantavaa voimaa keskivertoharrastajille.

Cobran uusi F-Max-draiveri on kevyt helppolyöntinen maila, joka on suunniteltu maltillisille mailanpään nopeuksille ja pelaajille, jotka kaipaavat enemmän anteeksiantavuutta ja pituutta lyönteihinsä.

50-grammainen varsi (naisilla 45 grammaa), kevyempi svingipaino ja Lamkinin midsize-kokoinen REL-grippi tekee mailasta vaivattoman oloiselle laajalle harrastajakunnalle.

Draiverin taottu titaani lyöntipinta lisää pallonnopeutta ja lavassa on myös laajempi tehokas osuma-alue. Lähellä kantaa sijaitsevat sisäiset painot vähentävät slaissia antaen suoremman ja pidemmän kaaren. Kruunussa oleva uudenlainen tähtäysapu puolestaan edistää tarkempaa tähtäystä.

F-Max-draiveria on saatavana offsetilla ja ilman. Nostokulmat ovat 9.5, 10.5 ja 11 astetta miehillä sekä 15 astetta naisilla.

F-Max-väyläpuut ja hybridit on valmistettu samanlaisella filosofialla kuin draiveri. Myös niissä on super-kevyet varret ja midsize-gripit antaen maksimaalisen nopeuden, anteeksiantavuuden ja mukavuuden.

Lähellä draiverin kantaa olevat sisäiset painot hillitsevät slaissia. Kuva: Cobra Puma

Väyläpuiden nostokulmat ovat 16, 20 ja 23 astetta miehilllä sekä 19, 23 ja 27 astetta naisilla. Offsetia sisältävät mailat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on kantapainotus tuottaen suorempaa lentorataa ja vähäisempää slaissia.

Hybridien loftit ovat 19, 22, 25, 28 ja 31 miehillä sekä 23.5, 26.5, 29.5 ja 32.5 naisilla. Myös hybrdeissä on käytetty paljon samaa teknologiaa kuin väyläpuissa ja draiverissa, sisältäen midsize-gripit ja extra-kevyet varret.

Puiden lisäksi Cobra esitteli samaan hengenvetoon F-Max-raudat, jotka on saatavana miehille ja naisille sekä standardi- että one-lenght-pituudella. F-Max puiden tavoin raudat edustavat helpompaa pelinparannuskategoriaa palvellen helppoa mailaa kaipaavaa pelaajaa, joka tavoittelee suurempaa svinginopeutta, pituutta ja anteeksiantavuutta.

F-Max-raudoissa on standardina kevyemmät varret ja svingipaino sekä midsize-gripit. Lapa edustaa rakenteeltaan matalampaa profiilia painopiste sijaitsee hyvin alhaalla ja syvällä. Se parantaa sekä laukaisukulmaa että anteeksiantavuutta epätarkoissa osumissa.

Väyläpuissa on käytetty paljon samaa teknologiaa kuin draiverissa. Kuva: Cobra Puma

Lavan taustapuolen syvä undercut cavity -aukkorakenne edistää lyöntipinnan joustoa lisäten pallonnopeutta ja pituutta kaikilla mailoilla. Progressiivinen design tuottaa pitkiin rautoihin (4–7) ylimääräistä anteeksiantavuutta ja vastaavasti lyhyempiin rautoihin (8–SW) enemmän tarkkuutta ja pehmeämmän tunteen.

Tasapituisista raudoista pitäville F-Max One Length tarjoaa täysin saman teknologian, joskin kaikkien rautojen painotus vastaa rautaseiskaa.

Miesten standardirautojen kokoonpano käsittää mailat 5-GW ja tasapituisissa raudat 6-PW. Miesten grafiitti-Combo-setti koostuu hybrideistä 4H ja 5H sekä raudoista 6-PW. Naisten grafiitti-Combo-setin kokoonpano sisältää hybridit 5H ja 6H sekä raudat 7-GW. Naisten One Length -raudat koostuvat raudoista 7–PW ja SW.

Suositushinnat:

Draiveri: 289 euroa
Väyläpuut: 199 euroa
Hybridit: 179 euroa
Raudat: 549 euroa (5–PW/teräs)
649 euroa (5–PW/grafiitti)
649 euroa (6–PW ja SW/naisten grafiitti)
Raudat, One Length: 649 euroa (5–PW/grafiitti)
649 euroa (6–PW ja SW/naisten grafiitti)

Cobran koko uusi F-Max-tuoteperhe saapuu merkin jälleenmyyjille elokuun jälkipuolella.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.